Solistul trupei Metallica, față-n față cu cel mai renumit criminal în serie al tuturor timpurilor

Share
Tweet
Ted Bundy și James Hetfield (foto: wikipedia.org)

James Hetfield ia o pauză de la muzică și se implică într-un proiect dubios.

Solistul și cofondatorul trupei Metallica, James Hetfield, va îmbrăca uniforma de polițist și îl va aresta pe celebrul Ted Bundy. Stai așa, Bundy n-a fost prăjit pe scaunul electric în 1989? Ba da; vorbim acum despre un nou film axat pe viața sângeroasă a psihopatului.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” îl are pe Zac Efron în rolul dementului care a terorizat SUA în perioada 1974-1978, când a ucis cel puțin 30 de persoane. 12 dintre ele au fost decapitate, iar Ted Bundy le păstra capetele pe post de suvenir.

James Hetfield s-a alăturat și el producției și îl va interpreta pe ofițerul Bob Hayward, polițistul care l-a arestat prima oară pe Bundy în 1975. Motivul? După ce i-a zis să tragă pe dreapta, i-a percheziționat mașina și a descoperit diverse unelte pentru jafuri. Hayward îl suspecta pe Bundy de infracțiuni mult mai grave, dar încă nu fuseseră descoperite dovezi.

Zac Efron (dreapta) în rolul lui Ted Bundy (foto: IMDb.com)

Încă nu s-a anunțat data premierei și nici vreun trailer nu avem. Filmul e în plină producție, momentan, și chiar suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre el.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile