Soții Obama vor va avea o emisiune pe Netflix

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: obamalibrary.gov/obamas

Fostul președinte al Americii, Barack Obama, va avea o emisiune pe Netflix. Barack și Michelle Obama sunt deja în negocieri cu platforma de streaming.

Netflix ar urma să-i plătească pe soții Obama pentru un conținut exclusiv ce va fi disponibil doar celor 118 milioane de abonați Netflix din lumea întreagă. Încă nu se cunoaște formatul emisiunii sau numărul de episoade, dar ce este cert e că emisiunea nu va fi un răspuns acuzaților și insultelor aduse de Trump sau conservatori.

Este foarte posibil ca emisiunea soților Obama să prezinte povești inspiraționale, pozitive.

Totuși, se prea poate ca emisiunea să aibă și o latură politică, în ideea că e posibil ca formatul să fie unul în care Obama să modereze discuții despre sistemul de sănătate, imigrație, politică externă sau încălzire globală.

Nu este clar câți bani vor primi soții Obama, dar va fi vorba de o sumă foarte mare, mai ales că Obama a fost curtat și de giganții Apple și Amazon, care dețin platforme de streaming.

De asemenea, soții Obama pregătesc fiecare câte o carte de memorii, pentru care vor primi peste 60 de milioane de dolari.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

obama
Arată comentariile