Stan și Bran revin pe scenă în 2019, într-un film cu șanse la Oscar

Share
24
Tweet
Steve Coogan și John C. Reilly în rolurile lui Stan Laurel și Oliver Hardy Foto: Screenshot YouTube/Movieclips Trailers

Ca să parafrazez o melodie din 2011, „Filmul ăsta este hit; Stan și Bran nu au murit”.

Cel mai cunoscut duo comic al tuturor timpurilor, Stan & Bran, revine în lumina reflectoarelor pentru un nou film la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Bineînțeles că nu în carne și oase, pentru că celebrii actori au murit acum mai bine de 50 de ani.

Stan Laurel și Oliver Hardy (cunoscuți în România ca Stan & Bran, pentru că sună autohton) sunt personajele principale ale unui film biografic semnat Jon S. Baird. Stan e jucat de Steve Coogan (nominalizat la Oscar pentru munca de scenarist, nu pentru actorie), iar în rolul lui Hardy/Bran s-a luat excelenta decizie de a-l numi pe John C. Reilly.

John C. Reilly și Steve Coogen în rolurile lui Bran, respectiv Stan Foto: AIMEE SPINKS / Entertainment One Films, via Variety.com

Filmul urmărește „povestea reală, nespusă” a turneului de retragere al celor doi comici. Deși pare că vremea lor a apus, Stan și Ollie nu sunt gata să se retragă până nu-și iau rămas bun cum se cuvine de la publicul care i-a idolatrizat decenii întregi. Totuși, turneul nu decurge deloc așa cum ar fi sperat, situația complicându-se din cauza sănătății precare a lui Ollie.

Foto: Screenshot YouTube/Movieclips Trailers

Avem acum și un trailer oficial, care arată extrem de promițător. Ținând cont că-i un film biografic lansat în plin „sezon Oscar”, e clar că producătorii țintesc o serie de nominalizări la gala de anul viitor.

„Stan and Ollie” are premiera mondială în ianuarie 2019, dar încă nu s-a anunțat vreo dată și pentru cinematografele românești. Din păcate, e posibil ca noi să nu-l vedem deloc pe marele ecran, ceea ce ar fi absurd ținând cont că „Stan și Bran” e un brand cât se poate de sonor.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile