Stephen King recomandă serialul horror "The Haunting of Hill House" și-l descrie ca fiind "munca unui geniu"

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
The Haunting of Hill House

Stephen King este un maestru al genului horror, dar și un tip foarte pretențios, așa că atunci când a comentat despre noul serial de groază marca Netflix, am rămas surprinsă.

"The Haunting of Hill House" e foarte popular în online, iar asta pentru că mai mulți americani idioți au comentat pe Twitter cum ei vomită și au atacuri de anxietate atunci când îl privesc. Adevărul este că e un show bun, dar nu-ți distruge viața, așa că privește-l liniștit.

The Haunting of Hill House

Seria este o adaptate după romanul cu același nume scris de Shirley Jackson în 1959. "The Haunting of Hill House" 2018 a fost creat de Mike Flanagan, are 10 episoade, și spune povestea a 5 frați care au crescut în cea mai faimoasă casă bântuită din America.

King este deja fan, așa cum a notat pe Twitter: "I don’t usually care for this kind of revisionism, but this is great. Close to a work of genius, really. I think Shirley Jackson would approve, but who knows for sure".

Ce zici, te tentează?

Până una alta, că tot vorbim de Stephen King și de filme și seriale horror, a apărut primul trailer la Pet Sematary, cea mai recentă adaptare după romanul cu același nume al autorului.

Regizat de Starry Eyes, creatorii de filme Kevin Kölsch și Dennis Widmyer, filmul spune povestea familiei Creed, care se mută într-un orășel liniștit din statul Maine (toate poveștile lui King se petrec acolo).

După ce motanul Church e călcat de o mașină, Louis Creed îl îngroapă în cimitirul de animale din apropierea casei lor. A doua zi, motanul revine acasă ca prin minune.

Poate că "minune" nu-i cel mai potrivit cuvânt, având în vedere că noul Church pute a cadavru și e mega-dubios în general.

Descoperim astfel că Cimitirul Animalelor e, practic, o fabrică de zombi. E doar o chestiune de timp până când va fi îngropat acolo și un om.

Cimitirul Animalelor

Partea mișto este că King a fost îngrozit să scrie cartea asta, după cum scrie pe coperta romanului: "Ar putea Stephen King să scrie o poveste care să-l sperie chiar și pe el însuși? Să-l sperie într-un asemenea hal încât să-i fie frică să o scrie până la sfârșit? <<Cimitirul animalelor>> pare să fie chiar această poveste".

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile