Surpriză pentru fanii The Chainsmokers: se face un film despre trupa lor preferată

Share
Tweet
The Chainsmokers live
The Chainsmokers live Foto: Untold

Mai exact, filmul va explora culisele producției unui anumit hit semnat Chainsmokers.

În 2018, festivalul Untold a marcat câteva apariții în premieră în România: norvegianul Kygo a a avut un live performance extrem de emoționant; trupa premiată cu Grammy, Black Eyed Peas, a ajuns în main-ul Untold, la care se adaugă legenda rave The Prodigy și unul dintre cele mai premiate act-uri din muzica electronică, duo-ul de origine americană The Chainsmokers.

Andrew „Drew” Taggart si Alexander „Alex” Pall au lansat noul lor single, intitulat „Beach House”, care a fost inclus in noul EP „Sick Boy... Beach House”. Într-o postare pe Twitter, cei doi producători recompensați recent cu titlul de „Future Bass Act” au oferit câteva detalii despre noul release: „Iubim acest nou single, am încercat să revenim la rădăcinile noastre, la acel OG Chainsmokers feel. Am ascultat împreună multă muzică house și credem că am găsit rețeta perfectă”.

Mickey Rapkin, autorul „Pitch Perfect”, a fost extrem de încântat de single-ul „Paris” și a luat decizia de a scrie un scenariu de film, care să aibă la bază povestea din spatele acestei producții. „Studioul TriStar a cumpărat acest scenariu și acum facem un film”, au declarat cei doi producători.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile