Surpriză uriașă pentru milioane de fani: un serial îndrăgit revine după 6 ani de la anulare

Share
Tweet
Star Wars: the Clone Wars Foto: Screenshot YouTube/Star Wars

Nici măcar fanii înrăiți care semnaseră petiții pentru salvarea serialului nu mai aveau pic de speranță, dar uite că există miracole.

Dacă nu ți-ai dat seama deja din poză, vorbim despre serialul animat „STAR WARS: The Clone Wars”. Ieri a fost prima zi de San Diego Comic Con, cea mai mare convenție din lume dedicată geekșilor, iar Disney și Lucasfilm au profitat de ocazie ca să arunce o bombă: serialul preferat al fanilor va reveni pe micul ecran, la 6 ani după ce a fost anulat!

Proiectul a fost oprit în 2013, când sezonul 6 se afla în plină producție. Lucasfilm doar ce fusese achiziționat de Walt Disney Company, iar firma lui Mickey Mouse avea cu totul alte planuri pentru continuarea francizei.

Foto: Lucasfilm, quinlan.it/2008/09/16/star-wars-the-clone-wars/

După nenumărate petiții semnate de fani pentru resuscitarea serialului și după ce comunitatea s-a răzvrătit împotriva Disney pentru controversatul Episod VIII (The Last Jedi), corporația a decis până la urmă să dezgroape „The Clone Wars”. Sezonul 7 va ajunge pe micul ecran în toamna lui 2019 și va avea 12 episoade.

Foto: Screenshot YouTube/Star Wars

„STAR WARS: The Clone Wars” îi urmărește pe Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda și alți cavaleri Jedi de-a lungul sângerosului Război al Clonelor, un eveniment legendar în mitologia francizei. Armata de clone a Republicii se ciocnește cu droizii Separatiștilor prin toate colțurile galaxiei, spre bucuria maleficului Darth Sidious, care dirijează din umbră întreg masacrul ca un păpușar.

Serialul a fost mega-îndrăgit de milioanele de fani Star Wars din întreaga lume, dar și lăudat de critici. Pe Rotten Tomatoes are un procentaj de 95%. Mai mult decât atât, „The Clone Wars” a câștigat în 2013 premiile IGN și Critics' Choice pentru cel mai bun serial animat.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile