Tarantino și-a găsit actor pentru rolul lui Charles Manson: același tip care-l va juca pe criminal și în „Mindhunter”

Share
Tweet
Charles Manson Foto: Screenshot YouTube/Jack London | youtu.be/v4qZB2ytq10

Să interpretezi același psihopat în două super-producții, în același an? E clar: tipul ăsta s-a născut ca să-l joace pe Manson. Era destinul lui.

Noul film al lui Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood”, continuă să adauge nume noi la distribuția deja gigantică. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Kurt Russell, Burt Reynolds,Tim Roth, Michael Madsen, Margot Robbie, Dakota Fanning, Lena Dunham sau Sydney Sweeney sunt DOAR CÂȚIVA dintre actorii recrutați de Tarantino pentru povestea amplasată temporal în 1969.

Filmul urmărește un actor de televiziune care nu prea-și mai găsește locul în industrie (DiCaprio) și dublura sa pentru cascadorii (Brad Pitt). Cei doi se zbat să-și câștige un renume, să se facă remarcați, să urce pe culmile gloriei într-o perioadă în care Statele Unite erau terorizate de crimele tulburătoare ale familiei Manson.

Apropo de familia Manson, Tarantino tocmai și-a găsit actorul perfect pentru rolul liderului. Damon Herriman a fost ales să-l interpreteze pe psihopatul Charles Manson. Dacă numele nu-ți spune nimic, s-ar putea să recunoști fața lui Herriman din serialul Crime-Drama „Justified”, unde l-a jucat pe Dewey Crowe.

Damon Herriman / Charles Manson Foto: O Vício | twitter.com/ovicio/status/1035171266876067840

În fine, de ce spun că-i actorul perfect pentru rol? Lăsând deoparte faptul că avem încredere în gusturile lui Tarantino, Herriman a fost ales de un alt mare regizor să interpreteze FIX ACELAȘI ROL, tot pentru o producție din 2019. Mai precis, David Fincher deja îl recrutase pentru sezonul 2 din „Mindhunter” încă dinainte ca Tarantino să anunțe oficial aceeași decizie.

Totuși, vor fi două abordări diferite, și nu mă refer doar la faptul că unul e film și celălalt – serial. În „Once Upon a Time in Hollywood” îl vom vedea pe Charles Manson la apogeul nebuniei lui, în vara lui ’69, când și-a convind adepții s-o ucidă – printre alții – pe actrița Sharon Tate (Margot Robbie), pe-atunci soția regizorului Roman Polanski. În schimb, sezonul 2 din „Mindhunter” are loc în anii ‘80, vreme în care dementul era deja în spatele gratiilor, condamnat la închisoare pe viață.

„Once Upon a Time in Hollywood” debutează în cinematografele americane pe 26 iulie 2019, dar în România e programat să ajungă abia pe 9 august 2019. Să sperăm că n-o să fim bombardați pe net cu spoilere în intervalul ăsta...

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile