Timothée Chalamet va juca într-un film regizat de Wes Anderson și abia așteptăm să apară pe marile ecrane

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Timothée Chalamet
Timothée Chalamet

Filmele regizate de Wes Anderson au un farmec aparte și reușesc să ne rămână la suflet, iar noua producție la care lucrează se va integra cu siguranță în acest tipar.

Noul film marca Anderson va purta numele de The French Dispatch, iar filmările au început deja în Franța. Din distribuție nu vor lipsi actorii preferați ai regizorului - Frances McDormand, Tilda Swinton și Bill Murray.

Wes

O veste nouă este că frumușelul și talentatul Timothée Chalamet a fost ales pentru a juca și el în film, alături de nume precum Benicio del Toro și Jeffrey Wright.

Inițial, zvonurile susțineau că The French Dispatch va fi un musical, dar între timp s-a aflat că lucrurile nu vor sta așa. În prezent, surse din cadrul echipei de producție susțin că filmul este o "scrisoare de dragoste pentru jurnaliști", din secolul al XX-lea, Paris.

Timothée Chalamet

În ceea ce-l privește pe Timothée, actorul are toate șansele să fie nominalizat la Oscar, pentru rolul său din Beautiful Boy, o poveste bazată pe un caz real, despre relația dintre un tată și un fiu, în timp ce fiul se luptă cu dependența.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile