Penultimul episod din Game of Thrones 7 - „Moartea e inamicul și inamicul câștigă întotdeauna”

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Captura Youtube

Penultimul episod din sezonul 7 al serialului Game of Thrones se anunță a fi unul plin de acțiune, așa cum au fost și penultimele episoade din seriile precedente. De asemenea, va fi un episod care ar putea clarifica un pic mai mult lucrurile... sau să le complice și mai tare.

Ce știm cu siguranță e că vom asista la o luptă epică dincolo de Zid, între echipa de șoc a lui Jon Snow și puzderia de white walkers, trailerul concentrându-se aproape exclusiv pe acest aspect. De asemenea, trailerul începe cu cuvintele lui Beric Dondarrion, care se lipesc de tine ca gheața de o suprafață udă:

„Moartea e inamicul. Primul și ultimul inamic. Și inamicul câștigă întotdeauna. Dar noi tot trebuie să ne luptăm cu el." Vorbe înțelepte, care ar putea trece drept definiția vieții pe acest pământ.

Tot acest trailer i-a făcut pe mulți să suspecteze și că, de fapt, Bran ar fi The Night King, dar și că flăcările dragonilor s-ar putea dovedi inutile împotriva puterilor pe care le are The Night King&White Walker-ii. Speculația vine ca urmare a faptului că ei ar fi cei care au sunt responsabili pentru Iarna cea Lungă și pentru schimbarea climei anumitor tărâmuri din Nord, care în alte vremuri erau verzi, iar acum sunt complet înghețate.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile