Trailerul Vice e aici: tu-l recunoști pe Christian Bale în rolul lui Dick Cheney?

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Bale

Christian Bale e recunoscut atât pentru talentul pe care-l are, cât și pentru faptul că-și transformă corpul pentru rolurile provocatoare pe care le acceptă.

Să ne aducem aminte de American Psycho, de Batman, The Big Short sau anorexicul din Machinist.

În prezent, mai punem un rol mișto pe listă, și anume transformarea pe care actorul în vârstă de 44 de ani a făcut-o pentru personajul lui Dick Cheney, din filmul Vice.

Bale

Bale s-a ras în cap, și-a vopsit sprâncenele și s-a îngrășat 20 de kg pentru a intra în pielea controversatului fost vicepreședinte al Statelor Unite, în timpul administrației lui Bush.

Cheney el cel care a dus Statele Unite într-un război, a pus ca americanii să fie spionați și a susținut ca waterboarding-ul să fie folosit ca tehnică de tortură.

Bale

Filmul este regizat de Adam McKay. Întrebat despre Bale, el a spus: "What Christian Bale really does is he psychologically breaks someone apart and puts them back together again.

I’ve never seen someone work so hard at it, and it is hard on him, but really amazing to watch. The second I thought of doing the movie, I knew right away, the most exciting person to play him is Christian".

Bale

Vice este plin de actori-senzație:

  • Amy Adams în rolul lui Lynne Cheney
  • Steve Carell este Donald Rumsfeld
  • Sam Rockwell e Bush
  • Bill Pullman e Nelson Rockefeller
  • Tyler Perry s-a transformat în Colin Powell.

Din primul trailer ne dăm cu ușurință seama că acțiunea este o satiră, iar lucrurile povestite nu par deloc departe de cum s-au întâmplat în realitate. Vice va avea premiera în preajma Crăciunului.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile