Sylvester Stallone a anunțat cine este românul care va avea un rol principal în filmul Creed 2

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
27
Tweet
Sursă foto: sursă Facebook.com

Stallone ne-a oferit unul dintre cele bune și populare filme despre box: Rocky. Apoi, a pus pe picioare o franciză pe baza succesului înregistrat de primul Rocky, astfel că am mai avut parte de alte 5 părți, mai bune sau mai slabe.

În 2015 a inventat un nou spinoff care să vină în completarea universului Rocky. Filmul a fost despre fiul ilegitim al lui Apollo Creed, pe care Rocky ajunge să-l antreneze. Și de această dată este vorba tot despre o franciză, Creed urmând să aibă în acest an parte de un sequel: Creed II.

Ieri am aflat, chiar de la Sylvester Stallone, că într-unul din rolurile principale din această a doua parte va juca un pugilist român. Este vorba de Florian „Big Nasty” Munteanu, care va apărea alături de actorii Sylvester Stallone şi Michael B. Jordan în continuarea filmului Creed.

„Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent", a scris Stallone pe Instagram.

Florian va juca rolul fiului lui Ivan Drago, care a fost interpretat de actorul Dolph Lundgren în Rocky IV.

Iată și cum se bucură unul dintre prietenii lui Florian la aflarea veștii:

Pentru un pic de context, Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din Creed.

De asemenea, Dolph Lundgren îşi va relua rolul în noul film.

Iată și postarea lui Florian, în care anunță rolul:

Creed 2 va dezvolta în continuare viaţa lui Adonis Johnson, atât în ring, cât şi în afara lui, și se va concentra atât pe problemele sale cu familia, dar şi pe eforturile de a deveni un campion.

Născut şi crescut în Germania, Florian Munteanu a devenit pugilist inspirat fiind de tatăl său, care a practicat acest sport. El și-a făcut studiile la Universitatea din Munchen - sport şi media - şi are o diplomă în arte, obţinută în 2014.

Filmările vor începe în primăvara acestui an, scenariul a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, și premiera va avea loc pe 21 noiembrie 2018. Primul Creed a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile