Universul MARVEL se mută pe micul ecran: primim seriale noi cu Loki și Scarlet Witch

Share
Tweet
Tom Hiddleston și Elizabeth Olsen în postere oficiale pentru Thor:Ragnarok și Avengers: Infinity War Foto: MARVEL Studios

Disney, gigantul care deține MARVEL (printre altele), se pregătește să-și lanseze propria variantă de Netflix. Ca să ne convingă să ne abonăm, o să lanseze exclusiv pentru serviciul lor de streaming noi seriale cu supereroi din MCU, în care revin actorii pe care deja îi îndrăgim.

Dacă te-ai plâns vreodată că Loki sau Scarlet Witch nu apar suficient de mult în filmele Marvel, deși sunt niște personaje foarte mișto, urmează să ți se îndeplinească visul într-un mod la care nu te-ai fi așteptat. Conform celor de la Variety, tocmai în jurul lor conturează Disney acum două seriale noi, fiecare având câte 6-8 episoade în primul sezon.

Loki și Scarlet Witch Foto: MARVEL Studios, via popsugar.co.uk

Tom Hiddleston și Elizabeth Olsen ar urma să revină în rolurile lor din universul MCU, iar noile show-uri vor fi difuzate exclusiv pe viitorul serviciu de streaming Disney Play, programat să se lanseze în toamna lui 2019. Ăsta se vrea a deveni principalul rival al coloșilor Netflix și Amazon Prime, care momentan controlează piața de video streaming online. Ca și adversarii săi, Disney Play va produce conținut origial prin care va ademeni userii să-și facă abonament la ei.

Pe lângă Loki și Scarlet Witch, Variety scrie că Disney/Marvel le vor oferi ocazia să strălucească pe micul ecran și altor personaje care încă nu au avut parte de propriile filme stand-alone. Posibilitățile sunt aproape nelimitate: Black Widow, Bucky Barnes, Hulk în varianta lui Mark Ruffalo, Hawkeye (deși nu cred că-și dorește nimeni un spin-off axat pe el), Nick Fury etc.

Bugetele cică s-ar apropia de valoarea blockbusterelor actuale, iar președintele Marvel, Kevin Feige, ar fi producător. Totul sună cât se poate de promițător și, ținând cont că oamenii ăștia rareori o dau în bară („Thor 2”, „Avengers: Age of Ultron”), ne așteptăm la ce-i mai bun.

Disney Foto: flickr/Shakir Superville

Pe lângă spin-off-urile Marvel, noul serviciu Disney Play va include o groază de alte producții originale, precum un film live-action „Doamna și Vagabondul” sau un serial Star Wars cârmuit de Jon Favreau (regizorul primului „Iron Man”). Cu așa promisiuni grandioase, Disney Play are toate șansele să urce instant la nivelul din prezent al Netflix și Amazon Prime.

Tu ce personaj MARVEL vrei să vezi în propriul lui serial?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile