Vești proaste din Westeros: „Game of Thrones” NU revine în 2018

Share
13
Tweet
Jon Snow (foto: facebook.com/GameOfThrones)

„Winter is coming”, dar nu se grăbește deloc...

Într-un interviu acordat publicației Variety, Sophie Turner a făcut anunțul pe care nimeni nu voia să-l audă. Actrița care o joacă pe Sansa Stark spune că sezonul 8 din „Game of Thrones” nu va debuta pe micul ecran anul viitor, ci tocmai în 2019.

„Am început (filmările) în octombrie, deci am terminat cam o zecime din total. [Râde] Nu, nu, mai avem vreo șase-șapte luni”, spune Sophie. Asta înseamnă că filmările o să fie gata abia prin iunie-iulie 2018, după care urmează luni întregi de post-producție.

Sophie Turner (foto: youtube.com)

Ca să fim siguri că nu am calculat greșit, Sophie Turner a adăugat cât se poate de clar la finalul interviului: „<<Game of Thrones>> apare în 2019”. Încă nu știm luna exactă – probabil că nici producătorii n-au habar momentan -, dar știm două lucruri:

1) sezonul 8 va fi ULTIMUL din întreg serialul;

2) va avea în total doar 6 episoade, ceea ce-l face automat cel mai scurt dintre toate.

Mda, deci trei vești proaste una după alta. Hai să încheiem cu una bună: deși ultimul sezon va avea doar 6 episoade, se zvonește că fiecare dintre ele durează cât un film. Cel puțin așa zice Paula Fairfield, sound designer pentru serial. Ne așteptăm la episoade de câte 80 minute, poate chiar mai lungi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile