Vezi cele mai epice trailere lansate la Comic Con 2018, să te simți din nou ca un copil

Share
Tweet
Colaj trailere San Diego Comic Con Foto: DC,Warner Bros.

Noi deja ne-am bifat titlurile astea în calendar - e rândul tău!

În ultimele patru zile, geekșii de pretutindeni au fost cu ochii-n patru după orice bucățică de informație scăpată pe la San Diego Comic Con, cea mai mare convenție din lume dedicată benzilor desenate, filmelor cu supereroi, culturii populare în general. Evenimentul a impresionat, unul dintre punctele forte fiind trailerele spectaculoase lansate special cu ocazia asta. Hai să le urmărim pe cele mai epice și să discutăm pe scurt despre ele:

Aquaman

DC a dat-o-n bară la foc automat în ultimii ani. „Suicide Squad”, „Batman v Superman” și „Justice League” au întors treptat fanii împotriva studioului, spulberându-le orice fărâmă de încredere pentru proiectele viitoare. Cu toate astea, DC nu renunță, iar „Aquaman” se vrea a fi filmul care răstoarnă situația în favoarea lor. Trailerul arată într-adevăr epic, Jason Momoa s-a dovedit în „Justice League” a fi o alegere inspirată pentru rolul lui Arthur Curry, iar regizorul (James Wan) e un factor extraordinar de promițător. Fie, le mai dăm o șansă!

„Aquaman” ajunge în cinematografele din România pe 21 decembrie.

Shazam!

Hai să-ți zic ceva: „Aquaman” nu o să fie filmul prin care geekșii își vor recâștiga încrederea în universul DC; „Shazam!” va fi! Vorbim despre Captain Marvel, un supererou de liga a II-a pe care sunt șanse să ți-l amintești doar din desenele animate „Justice League: Unlimited”. Totuși, trailerul lansat la San Diego Comic Con ne lasă senzația că va fi o aventură la fel de distractivă și amuzantă ca „Gardienii Galaxiei” sau „Thor: Ragnarok”, producții ale rivalilor de la Marvel.

E povestea lui Billy Batson, un adolescent orfan care se trezește într-o bună zi chemat în bârlogul unui vrăjitor misterios. Așa, spontan. Protagonistul e înzestrat cu puterea uluitoare de a se transforma, practic, într-un fel de Superman ori de câte ori strigă „Shazam!”. O să-l urmărim pe Billy învățând nu doar să fie un supererou responsabil, ci și să se comporte ca un adult matur. Doar în primul caz are șanse de reușită.

„Shazam!” are premiera în România pe 5 aprilie 2019. ABIA AȘTEPTĂM!

Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald

Universul „Harry Potter” continuă să se extindă pe tărâm american. După ce primul „Fantastic Beasts” (2016) s-a încheiat cu dubiosul Gellert Grindelwald (Johnny Depp) fiind arestat de Congresul Magic, vrăjitorul a evadat acum și e în plină ascensiune: s-a apucat să-și formeze o armată, în speranța că va subjuga cât de curând întreaga populație de „Încuiați” (non-vrăjitori) a planetei. Newt Scamander (Eddie Redmayne) și tânărul Albus Dumbledore (Jude Law) se aliază pentru a încerca să-i saboteze grandiosul plan.

„Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald” debutează pe marile ecrane din România pe 16 noiembrie.

Godzilla: King of the Monsters

Primul „Godzilla” (2014) a fost o dezamăgire cât el de mare, trebuie să recunoști. Nici măcar nu s-a axat pe dinozaurul eponim atât cât ne-am fi dorit, împingând în schimb în lumina reflectoarelor doi monștri de care nu mai auzise nici dracu’. De data asta, lucrurile se schimbă radical (în bine).

King of the Monsters” duce povestea la un cu totul alt nivel, împânzind lumea cu monștri giganți, amenințători și celebri în cultura populară: Mothra, Rodan și King Ghidorah. O să fie un război pe cinste, iar cinematografia se anunță din trailer a fi spectaculoasă. Distribuția e și ea extrem de promițătoare, cu nume precum Vera Farmiga, Kyle Chandler, Sally Hawkins, Charles Dance (Tywin Lannister) sau Millie Bobby Brown (Eleven din Stranger Things). Clar, o să fie un blockbuster de toți banii!

„Godzilla: King of the Monsters” are premiera la noi primăvara viitoare, pe 31 mai 2019.

Glass

M. Night Shyamalan speră să ne dea pe spate cu cel mai ambițios proiect al lui de până acum. „Glass” e intersecția dintre două filme extrem de apreciate ale regizorului: „Unbreakable” și „Split”. E debutul Universului Cinematografic Shyamalan, dacă-mi permiți, o abordare cvasi-realistă a unei lumi în care trăiesc oameni cu abilități extraordinare. O lume în care benzile desenate au mai mult decât un sâmbure de adevăr.

David Dunn (Bruce Willis), un agent de securitate înzestrat cu oase indestructibile, primește misiunea de a-l vâna pe Kevin Wendell Crumb (James McAvoy). Cel din urmă e nebunul cu 24 de personalități diferite și cu forță fizică ireală pe care l-am cunoscut în „Split”.

„Glass” ajunge în cinematografele din România pe 18 ianuarie 2019.

Titans

Îi ții minte pe Robin, Beast Boy, Raven și Starfire din desenele animate „Teen Titans”, una dintre cele mai mișto amintiri din copilărie legate de TV. Tinerii supereroi ajung acum pe micul ecran și în format live-action (cu actori în carne și oase), iar trailerul prezentat la Comic Con arată surprinzător de bine! Se mai putea lucra la efecte speciale, dar îi iertăm, pentru că vorbim despre un buget relativ mic. Din păcate, sunt șanse mici să-l vedem și pe Cyborg în serial: deși el e membru de bază în mod normal, a apărut deja pe marele ecran în „Justice League”, iar DC evită să îmbine cinematografia cu televiziunea.

Încă nu s-a anunțat premiera lui „Titans”, dar știm sigur că va avea loc până la finalul anului. Probabil, prin toamnă.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile