Vinovatul, filmul care a primit Premiul Publicului la Sundance 2018, va avea premiera și în România

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
The Guilty // Vinovatul

Vinovatul, lungmetrajul de debut al regizorului danez Gustav Möller, a avut premiera mondială la Sundance Film Festival 2018 unde a primit Premiul Publicului. Același premiu al publicului l-a câștigat și la Rotterdam Film Festival, în timp ce în cadrul Art Film Fest a fost recompensat cu Premiul pentru Cel mai Bun Film.

Casa de distribuție de film Bad Unicorn îl va aduce în cinematografele din România începând cu 9 noiembrie 2018.

Sinopsis: Operator al dispeceratului de urgență și fost ofițer de poliție, Asger Holm, răspunde la apelul de urgență al unei femei răpite. Apelul este deconectat brusc, iar căutarea femeii și a răpitorului ei devine prioritară pentru Asger. Telefonul este singurul său instrument de ajutor, iar Asger intră într-o cursă contra timp pentru a salva viața femeii aflate în pericol. Însă își dă seama că are de-a face cu o situaţie mult mai gravă decât a crezut.

Viziunea regizorului a fost de a realiza un thriller plin de suspans și cu accent pepersonaj, dar mai mult de atât, de a face un film care să ofere privitorului oexperiență complet unică.

Prezent în circuitul festivalurilor de film internaționale, Vinovatul a fost arătat în premieră națională în competiţia TIFF 2018, unde, de asemenea, a câștigat Premiul Publicului.

Trailerul ne-a adus aminte de o altă capodoperă a filmelor thriller one-man-show minimaliste, de Locke, cu Tom Hardy în rol principal:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile