Zilele de naștere devin ritualuri demonice în „Chilling Adventures of Sabrina”, noul serial Netflix

Share
11
Tweet
Chilling Adventures of Sabrina Foto: Netflix | Screenshot YouTube/ONE Media

Binging pe serialul ăsta ar putea fi cel mai bun mod de a sărbători Halloweenul. Chiar și dacă nu-l sărbătorești, de fapt.

Chilling Adventures of Sabrina” e un nou serial promițător din portofoliul Netflix, un coming-of-age supranatural învăluit într-o atmosferă creepy. Primul teaser oficial lăsa impresia unui nou sezon din „American Horror Story”, axat pe o vrăjitoare adolescentă, dar acum avem un trailer nou care mai înveselește peisajul și ne face cu atât mai nerăbdători pentru premieră.

Foto: Netflix

Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) e 50% vrăjitoare, 50% muritoare de rând. În momentul în care împlinește 16 ani, lumea asta fantastică în care trăiește i-a pregătit o sărbătoare complet diferită de clasicul „Sweet Sixteen” la care visează americancele. Sabrina e nevoită să aleagă între lumină și întuneric, bătând în cuie destinul pe care-l va urma tot restul vieții.

Kiernan Shipka în rolul Sabrinei Spellman Foto: Netflix

Dacă toate astea îți sună cunoscut, e din cauză că noul serial e un remake al sitcom-ului „Sabrina, the Teenage Witch” din anii '90. Vrăjitoarea titluară era jucată pe vremea aia de Melissa Joan Hart, iar tonul era evident comic. Noua variantă va avea o abordare relativ dark, mai fidelă benzilor desenate pe care e bazată.

Foto: Netflix

„Chilling Adventures of Sabrina” e un serial original marca Netflix, produs de creatorii „Riverdale” (2016-). Deși sunt două show-uri diferite, evenimentele lor se petrec în același univers fictiv, iar creatorii au promis că vor face tot posibilul să le intersecteze la un moment dat. Ușor de zis, greu de făcut, având în vedere că „Riverdale” e proprietatea canalului The CW, în vreme ce „Sabrina” e deținut de Netflix. Dar dacă până și Sony și MARVEL au reușit să încheie un parteneriat, orice e posibil.

Foto: Netflix

Primul sezon din „Chilling Adventures of Sabrina”, alcătuit din 10 episoade, ajunge pe Netflix la finalul lunii: 26 octombrie. Fie că o să-ți placă sau nu, deja se lucrează și la sezonul 2, care va debuta pe serviciul de streaming în 2019. Până atunci, hai să urmărim trailerul:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile