În acest week-end, peste 2.000 tatuaje se vor face în București la International Tattoo Convention

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
International Tattoo Convention Bucharest

Între 19-21 octombrie are loc cea de-a noua ediție a International Tattoo Convention Bucharest, un eveniment dedicat tatuajelor și artelor neconvenționale, unul dintre cele mai importante convenții tematice din Europa.

Peste 100 de saloane naționale și internaționale sunt disponibile timp de 3 zile pentru doritorii de tatuaje - pentru întrebări, portofoliu și manoperă. Sunt așteptați peste 8.000 de vizitatori, iar în cele 33 ore de eveniment se vor realiza cel puțin 2.000 tatuaje permanente.

International Tattoo Convention Bucharest

Programul convenției include o zonă de food trucks, concerte, concursuri, spectacole de magie sau iluzionism în fiecare zi, de vineri până duminică, între orele 12:00 - 23:00, astfel încât în orice moment al zilei să existe cel puțin muzică, mâncare și divertisment.

Printre invitații speciali ai acestei ediții îi regăsim pe David Lebrava (US), Rich Morrison (US), Alan & Kepa (RO), Black Prez (US), Sic’Nis (UK) sau Cervena Fox (UK), faimosul model burlesque. Organizatorii au pregătit un program amplu, disponibil pe website-ul tattooconvention.ro.

Prin intermediul website-ului se pot face programări la cei mai buni artiști tatuatori internaționali și locali, pentru tatuaje sau piercing-uri, sau cumpăra biletele de acces.

Evenimentul are și o componentă de petrecere exclusivă dedicată celor care își doresc să intre în contact cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști din lumea tatuajelor și body art performers într-un mediu mai restrâns, reunind sute de artiști naționali și internaționali cu împătimiți ai domeniului.

Anul acesta evenimentul revine la Crystal Palace Ballrooms din București, în apropierea Palatului Parlamentului, cu intrare din Calea Rahovei nr.198A.

Biletele de acces pot fi achiziționate la intrare la prețul de 20 lei/zi. Abonamentul pentru toate cele trei zile costă 50 lei, iar abonamentul VIP care include și acces la petrecerea exclusivă 150 lei.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile