Akua Naru revine în România, de data asta cu orchestră simfonică, într-un show care nu trebuie ratat

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Akua

7 septembrie este o zi de pus în calendar, asta dacă vrei să te bucuri de un show minunat de muzică live - Akua Naru revine în România, de data asta cu orchestră simfonică - The Fresh Symphonic Orchestra.

Artista, pe numele ei real Latanya Hinton, va susține un concert la Arenele Romane, într-o variantă inedită, și va cânta piesele de pe noul său album intitulat "The Blackest Joy".

În cazul în care nu știi cine este Akua, află că Naru este expertă în muzică hip – hop și reușește să combine versurile sensibile în cântecele sale, introducând elemente de jazz și muzică tradițional africană în toate spectacolele pe care le susține.

Akua Naru

Parte mișto este că alături de Akua Naru vor mai urca pe scenă:

Alexandra Usurelu

Ea vine cu un playlist ce va conține cântecele originale ale sale și aranjamente jazz, scrise de compozitorul și producătorul Bobby Stoica. Invitat special permanent în concertul #UsorJazz este Harvis Cuni Padron (trompetă).

Alexandra Usurelu

Muse Quartet

Trupa formata din Alina Horez, Nicoleta Petre, Maria Coltatu și Corina Ciuplea urcă pe scena alături de Alexandra, fermecând împreună fiecare coardă și emoțiile publicului.

Muse Quartet

Luiza Zan

Artista a studiat canto clasic timp de 9 ani consecutiv, urmând cursurile Liceului de Artă din Piatra Neamț și pe cele ale Universității de Arte Iași. Artista s-a implicat de-a lungul timpului în proiecte muzicale, aceasta considerându-se muzician, nu solistă într-o trupă.

Luiza Zan

Rammon

Dj-ul vine la The Fresh cu un amestec perfect de muzică cu influențe disco, funk, jazz, bossa nova și multe alte sunete și ritmuri care te fac să te simți bine indiferent de preferințele tale muzicale.

Rammon

YCCMD

La 25 de ani a scris prima piesa. Cu noțiuni de bază în ceea ce privește acompaniamentul (chitara), a reușit să le și cânte. A învățat cât de mult a putut în ceea ce privește chitara, pianul și productia. A avut mereu dorința să fie self-reliant și s-a bucurat de proces.

Proiectul se bucură de rezultate minime, asta fiind prin prisma așteptărilor sale foarte mari. Este un proiect sincer, în care povestește și acompaniază cât pot de bine ce vede, simte și doreste, îmbinând folk cu muzica sa preferată.

YCCMD

Biletele le găsești pe thefresh.ro, la prețul de 69 lei. Sper că nu mai stai pe gânduri și ne vedem la dans, la început de toamnă, ok?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile