Argatu' lansează album nou și ești așteptat la petrecere, la Arene!

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Argatu'

Ai planuri pentru seara de 20 octombrie? Dacă nu și dacă mai ești și fan Argatu', atunci hai la Arenele Romane din București, să dansezi la un party cu iz românesc tradițional.

Argatu' lansează album nou și promite o adevărată poveste, narată prin sound-ul specific – cu influențe din folclor.

Alături de el pe scenă vor urca și Subcarpați, Frații Grime, Cred că Sunt Extraterestru, Celula de Criză, Hanu’ cu Bragă, mai exact, toată brigada de băieți. Volumul IV aduce la suprafață o reinterpretare completă a sound-ului compozitorului în Underground Folclor.

Argatu'

Al patrulea album semnat Argatu’ trimite ascultătorul într-o lume și o poveste conturată de propriul său soundtrack, având totodată elemente folclorice să îi susțină punctul de pornire/origine.

Coperta albumului/masca Argatu’ a fost realizată de către Sabin Onceriu, același om care a realizat și coperta albumului de la Subcarpați "S.U.B".

Argatu'

Cine-i Argatu'?

Argatu’, un proiect marca “Culese din cartier”, creează muzică încă de la 17 ani. Este student la UMF Iași și reprezintă cu cinste orașul Fălticeni (județul Suceava).

Fiecare album încearcă să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat.

Poți downloada gratuit toată discografia Argatu’ de aici.

PS: Primele 500 de bilete sunt la prețul de 35 lei, fiind disponibile exclusiv pe www.thefresh.ro. Ne vedem la petrekere?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile