Au început înscrierile pentru super-conferința Mastering the Music Business

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Foto ilustrativ

Mastering the Music Business este prima conferință organizată în România pe teme de industrie muzicală, dedicată în special artiștilor independenți, dar și celorlalți profesioniști ai industriei muzicale - manageri, agenți de booking, agenți de PR, tour manageri, avocați, promoteri, reprezentanți ai label-urilor majore și independente.

Ajuns la cea de-a treia ediție, evenimentul va avea loc în perioada 20-22 martie 2018 și se va desfășura în Sala Aula din incinta Ministerului Culturii (București, Bd. Unirii, nr. 22).

Participanții vor primi oportunități de relaționare cu profesioniștii din industria muzicală și din industriile adiacente, care vor veni cu prezentări de idei și tehnologii noi, dar și cu povești de succes, în primele două zile ale conferinței.

Foto ilustrativ

Nu vor fi ocolite nici aspectele practice ce vor constitui teme ale workshop-urilor desfășurate în a treia zi de conferință, care le este dedicată în exclusivitate.

Cel care va deschide conferința va fi Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, producător, compozitor și actor.

Tudor

"Am aflat cu bucurie că Mastering The Music Business, care este o conferință despre muzică și despre diverse capitole ale industriei muzicale, se ține din nou anul viitor și e important să știți că e bine să fiți acolo, dacă sunteți artiști sau dacă sunteți viitori artiști.

Cred că a venit momentul în care artistul trebuie să fie conștient că activează într-o lume care se schimbă de la o lună la alta și trebuie să știe ce contract semnează, cum să se promoveze, când să semneze cu o casă de discuri, când să devină independent și așa mai departe.

Toate acestea vor fi dezăbute în cadrul conferinței cu speakeri internaționali și locali care s-au aliniat dinamicii industriei muzicale. Așă că vă îndemn să vă luați bilet și să fiți acolo!", a spus Tudor.

Foto ilustrativ

Vor exista și serile de showcase-uri, ale unor trupe românești și internaționale aflate la început de drum sau care doresc să-și prezinte noile show-uri live în fața unui auditoriu format din profesioniști ai industiei muzicale și nu numai.

Organizatorii anunță că taxa de acces la conferință, în regim presale, este de 35 euro pană la finalul anului și include participarea la conferință în zilele de 20 și 21 martie, acces la showcase-urile din serile de 20 si 21 martie, dar și coffee break și lunch break. Biletele se pot achiziționa de aici.

Biletele în regim presale nu includ participarea la ziua de workshop-uri.

Biletele pentru ziua de workshop-uri vor fi puse în vânzare în luna ianuarie 2018 odată cu programul complet al acestora.

Foto ilustrativ

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile