Bubble Expo - Air Max Day 2018, o expoziție unică în București care-ți va arăta secretele modelelor Air Max

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Air Max Day

E luni, afară e cum e și parcă te-ai trezit și tu mega greu azi dimineață.

N-ai avut niciun chef, dar hai că ai reușit să te dai jos din pat și să-ți rezolvi cât de cât treburile de început de săptămână, nu? Mie așa-mi place să cred.

Și dacă tot ai depus acest efort, meriți ceva frumos la final de zi, crede-mă. Îți propun să ieși puțin din zona de confort și să vii la o expoziție unică în București, foarte mișto și creativă - Bubble Expo.

Expoziția celebrează Air Max Day 2018, azi (26 martie) e vernisajul la Mezanin/Beans & Dots, însă ea va fi disponibilă în perioada 26 martie - 1 aprilie, așa că ar fi bine să n-o ratezi.

Ar fi păcat, să fiu mai exactă, mai ales dacă ești pasionat de sneakers. Ce zici?

Booon, inițiativa aparține prietenilor noștri de la Sneaker Industry (despre care v-am povestit totul aici), iar ideea de la care au pornit a fost simplă - să demonstreze tuturor că atunci când vorbim de Air Max, nu vorbim doar despre Air Max 90.

Inventivitatea expoziției vine tocmai de la această demonstrație - vei vedea schimbările estetice și tehnologice apărute pe parcursul timpului, de la un model la altul, toate purtând semnătura Nike Air Max.

Vor fi două părți - o parte unde sunt expuse modelele în ordine cronologică (unele dintre ele urmează să fie secționate longitudinal pentru a se vedea mai bine poziționarea bubble-ului), iar cea de-a doua parte include modele rare de Air Max. Cool, huh?

Fiecare model prezentat va fi însoțit de explicații, iar cele mai importante dintre ele urmează să fie suspendate cu baloane de heliu.

Bubble Expo - Air Max Day 2018 este primul eveniment de acest gen deschis publicului din România, singura expoziție care a mai fost organizată în trecut (tot de SNKR IND) fiind invite-only.

La fața locului te vor aștepta și multe surprize, pe lângă mulți sneakers descompuși, așa că te invit să ne bem cafeaua diseară împreună.

Ah, așa cum e frumos la orice party, va fi și muzică - Off the Grid Events/On the Block vor asigura soundtrack-ul, așa că nu mai ai niciun motiv să nu vii și tu. Ce zici?

PS: intrarea este gratuită, iar event-ul oficial (unde mai vezi și cine mai vine) îl găsești aici.

Bubble Expo - Air Max Day 2018

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile