Bucură-te de TIFF 2018: cum să ai o experiență neprețuită în cadrul festivalului de la Cluj

Share
56
Tweet

Clujul este mereu un loc în care să mergi să ai parte de o vacanță, iar în perioada 25 mai - 3 iunie, orașul își deschide porțile pentru Festivalului Internațional de Film Transilvania, așa că ar fi bine să nu ratezi o astfel de experiență.

Urcă-te în mașină, tren sau avion și haide să trăiești live un event care-ți propune să-ți trezească toate simțurile! Pe lângă diversitatea și multitudinea de filme care vor fi prezente, noi te încurajăm să depășești experiența cinematografică și să trăiești momente de neprețuit dincolo de sala de cinema.

TIFF

Going from watching it to living it. Priceless.

Dacă încă nu știi pe ce să pui degetul mai întâi, ți-am pregătit o listă de activități marfă pe care le poți accesa în cadrul festivalului și de care te poți bucura la maximum.

Sperăm că ți-ai luat și cardul cu tine, deoarece Mastercard ți-a pregătit o groază de suprize mega tari și-ți garantează experiențe memorabile, așa că ar fi păcat să nu profiți de ele. Plus de asta, nu te mai complici cu cash - totul va merge smooth și relaxat.

Orice event e mai mișto când știi că poți avea parte de clipe magice, departe de cotidian, stres și probleme. Pentru ca tu să ai parte de o vacanță la TIFF 2018 ca-n povești, la toate punctele de vânzare TIFF, cât și în app-ul TIFF poți plăti cu Mastercard. Cât de cool?

Iar asta nu e tot, că dacă ar fi nu s-ar mai povesti, nu? În urma acestor plăți, vei primi un talon în baza căruia poți câștiga:

TIFF

TIFF 2018 adună o groază de oameni interesanți și, așa cum ți-am spus, adună o multitudine de activități inedite - de la expoziții sau spectacole wow și până la concerte sau expoziții de neratat.

Te invităm să descoperi toate "bunătățile" pe care ți le-a pregătit acest festival și nu uita să pui pe listă următoarele:

infiniTIFF Summit

infiniTIFF Summit

Pe 30 mai ți se va răspunde la întrebarea - Cum arată evoluția comună a storytelling-ului și a tehnologiei și care este potențialul acestei fuziuni?

infiniTIFF Summit își propune să exploreze acest topic, în cadrul căruia experții internaționali vor oferi răspunsuri profesioniștilor din lumea filmului, dar și celor din alte domenii creative și tehnologice.

Mai multe detalii găsești aici. Ah, nu uita că poți plăti cu cardul Mastercard și vei câștiga premiile de care-ți povesteam mai sus.

VR Cinema

Concert JazzyBit

Ce-ai zice dacă în seara de 30 mai te-ai bucura de un concert live superb? Trio-ul de loud jazz te va seduce cu o combinație energică de jazz și rock, presărată pe alocuri cu blues, latin și funk. Vei asculta muzică bună, vei dansa și-ți vei aduce aminte că magia stă în lucrurile simple.

JazzyBIT

Expoziția Hometown, semnată Dragoș Hanciu

Așa cum probabil bănuiești, an de an, mii de oameni migrează din locurile natale fără planuri de întoarcere. Hometown este un studiu vizual despre migrație, identitate, dor de casă și despre ce se întâmplă cu locurile în care ai crescut în timp ce îți trăiești viața în altă parte. Un pic de melancolie, un pic de nostalgie și o experiență vizuală unică.

Hometown

Street Food After Movies

Pe strada Potaissa din Cluj, ți s-a pregătit o ofertă culinară pe care n-o poți refuza. Toate dorințele culinare îți vor fi satisfăcute, fie că vrei ceva mai light sau ceva mai fancy.

Atmosfera va fi asemănătoare cu cea din filmele tale preferate, așa că nu uita să treci pe aici când vrei un snack sau ți-e foame de nu mai știi de tine.

Street Food After Movies

Piața Unirii x lounge-ul TIFF x Mastercard

Experiența TIFF, așa cum ți-am mai spus, nu este doar în fața ecranelor de cinema, ci trebuie dusă și în realitate, iar lounge-ul Mastercard din Piața Unirii este locul perfect pentru tine.

Aici se țin toate interviurile oficiale TIFF, cât și conferințele de presă, așadar, aici e locul în care să vii dacă vrei să-ți cunoști regizorii și actorii preferați. Tot aici e și locul unde se strâng sute de cinefili, așa că e o bună ocazie să socializezi și să cunoști oameni noi și creativi.

Noi abia așteptăm să o vedem pe artista franceză Fanny Ardant - ea a jucat în peste 100 de roluri de-a lungul vieții, iar în cadrul galei de închidere TIFF, Fanny va primi Trofeul Transilvania pentru întreaga carieră.

TIFF

Proiecție Bobbi Jene | Live performance Gigi Căciuleanu

Tot pe 30 mai, Casa de Cultură a Studenților va găzdui lansarea volumului GIGI CĂCIULEANU – Omul Dans, de Ludmila Patlanjoglu, o carte-album cu mărturii, gânduri, confesiuni, poeme și desene ce dezvăluie o faţă tainică a artistului.

Pentru acest eveniment, Gigi Căciuleanu a realizat recitalul extraordinar Text Shop, un one-man-show ce propune o formă originală de contact direct cu publicul.

Evenimentul va continua cu proiecția documentarului Bobbi Jene (r. Elvira Lind), distins cu Premiul Juriului la Tribeca.

Proiecție Bobbi Jene - Live performance Gigi Căciuleanu

Expoziția Ingmar Bergaman - and his legacy in fashion and art

Expoziţia Ingmar Bergman and his legacy in fashion and art prezintă printr-o serie de fotografii şi materiale multimedia pe Ingmar Bergman şi patru dintre cele mai importante filme ale sale: The Seventh Seal, Persona, Scenes from a Marriage, Fanny and Alexander.

Expoziţia pune accentul pe influenţa manifestată de Bergman - în calitatea sa de producător de film emblematic şi trendsetter reticent - asupra modei şi artei. Un loc din care vei ieși mai bogat intelectual, cât și inspirat în ceea ce privește stilul pe care-l ai.

Ingmar Bergaman

Concert Dimitri’s Bats

Dacă ești genul căruia îi plac trupele noi, atunci ar fi păcat să ratezi acest concert de pe 2 iunie. Dimitri’s Bats au apărut recent în underground-ul muzical și sunt recunoscuți pentru sound-ul electro-pop foarte puternic și surprinzător.

Cu siguranța va fi un concert mega distractiv, nu crezi?

Dimitri’s Bats

Petrecerea Mastercard

Nu-ți face planuri pentru seara de 31 mai, deoarece va avea loc un party-senzație, devenit deja tradiție a event-ului. Petrecerea Mastercard se va ține la Chios și va deschide Zilele Filmului Românesc. Este THE PLACE TO BE.

Te invităm să-ți creezi amintiri în photo corner-ul inedit și să te bucuri de soundtrack-ul petrecerii, oferit de un live band profesionist. E de la sine înțeles că vei avea parte și de multe surprize priceless, așa că nu e glumă când îți spunem că nu vei uita prea ușor această seară.

Party ON

Ochiul Magic

Pe 1 iunie, Ochiul Magic recreează universul poetic al regizorului Georges Méliès în armonie cu compozițiile muzicale spectaculoase compuse de către Jean-Francois Alcoléa și interpretate live de către Alcoléa & Cie.

Ochiul Magic

Chef ca-n Teleorman

Pe 1 iunie, vei avea parte de o seară specială, deoarece vei vedea primele imagini din cel mai așteptat film românesc al anului, Moromeții 2. Restul serii aparține tarafului Marian Sandu din Videle și sătenilor de frunte din satul Talpa, locul în care s-a filmat atât filmul original, cât și continuarea acestuia.

Chef ca-n Teleorman

Angela Gheorghiu și proiecția filmului Tosca

Invitată de onoare la TIFF 2018, Angela Gheorghiu va susține la Cluj un scurt recital, acompaniată la pian de Alexandru Petrovici. Evenimentul prefațează proiecția filmului Tosca, regizat de Benoît Jacquot, în care legendara soprană interpretează rolul titular. Vineri, 1 iunie.

Angela Gheorghiu și proiecția filmului Tosca

Pe lângă filmele din aer liber sau cele din competiția oficială, TIFF 2018 este și despre povești, multe zâmbete, oameni cool și amintiri. Sigur vei reuși să-ți alegi activitățile preferate din cadrul festivalului și să ai parte de cea mai mișto experiență pe care ți-o poți dori.

Profită de toate surprizele care-ți vor fi oferite și nu uita cardul! Am uitat să-ți spunem că dacă ai card premium Mastercard, în anumite locuri, vei avea parte de benefici și oferte speciale (aici vei găsi toate detaliile). Hai că sună bine!

TIFF

Îți urăm distracție plăcută și momente de neprețuit. Nu rata nici Gala de Închidere pentru a vedea cine a fost ales marele câștigător și nu uita să votezi Premiul Publicului!

De la watching it to living it e doar un pas. Profită. E priceless!

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

Cluj experienta festival tiff tiff 2018
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Extinde