Când ne vedem la NEVERSEA, cel mai mare festival de plajă din România

Share
Tweet
Foto: facebook.com/pg/NeverseaFestival

Ne pregătim să petrecem patru zile și patru nopți pe litoralul constănțean, în compania celor mai renumiți artiști ai momentului.

A doua ediție a festivalului NEVERSEA se va desfășura între 5 și 8 iulie pe o plajă din Constanța. Încă nu știm exact care, dar organizatorii au primit autorizații pentru toate și urmează să aleagă locul cât de curând.

Foto: facebook.com/pg/NeverseaFestival

Miercuri, 7 februarie, între 12:00 și 20:00, se pun la vânzare primele 5.000 abonamente pentru festival. Un abonament costă 399 lei + taxe și nu-l poți obține decât după ce îți faci cont pe www.neversea.com. Abonamentul VIP costă 900 lei (din nou, plus taxe).

După ce îți faci cont pe site-ul festivalului, primești pe mail un link unic care devine activ pe 7 februarie, începând cu ora 12:00. Atunci vei putea cumpăra abonamente, dar vezi că limita e de 4/căciulă.

Foto: facebook.com/pg/NeverseaFestival

Managerul general al evenimentului, Bogdan Buta, explică de ce s-a extins durata festivalului față de anul trecut: „După ediția din 2017 am primit feedback incredibil din partea fanilor și nu numai. Așa ne-am dat seama și am înțeles că cel mai mare festival de pe plajă din România a fost un real succes și că merită o zi în plus și artiști mai mulți decât în 2017. Începând din acest an cei care intră în tărâmul fantastic NEVERSEA vor petrece 4 zile și 4 nopți de neuitat.”

Foto: facebook.com/pg/NeverseaFestival

Anul trecut, peste 153.000 oameni au participat la cele trei zile de festival. Lumea a venit din toate colțurile țării, dar și de peste granițe (SUA, UK etc.). Au fost amenajate șapte scene, pe care au urcat artiști precum Dua Lipa, Rita Ora, Jason Derulo sau Fatboy Slim.

Sursa: NUME CLIENT

Arată comentariile