Care sunt primii artiști din line up-ul Electric Castle 2018 - Damian Marley și London Grammar printre cele 20 de trupe anunțate

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
21
Tweet
Sursă foto: facebook.com/ElectricCastle

A început deja nebunia Electric Castle, organizatorii au dezvăluit astăzi primul calup de artiști din line up-ul pentru ediția din 2018 și, foarte probabil, cei care și-au găsit artiștii preferați printre cele 20 de trupe și artiști anunțați au început deja să-și cumpere bilete și cazare.

Iată cum arată primul calup de artiști confirmați pentru EC 2018:

Damian Marley, London Grammar, Netsky, Valentino Khan, Quantic live band, JP Cooper, Wolf Alice, The Horrors, San Holo, High Contrast, Nastia, London Elektricity, Krakota, Makoto, Fakear, Elrow, Dubioza Kolektiv, Northlane, Cancer Bats, Kriss Kross Amsterdam. Biletele pot fi achiziționate de pe siteul Electric Castle.

Cele două nume mari din această listă sunt Damian Marley și London Grammar.

Damian este cel mai mic fiu al lui Bob Marley, dar a devenit la rândul său un cântăreț reggae de succes, câștigător a trei premii Grammy. Mama sa este Cindy Breakspeare, Miss World 1976. Damian Marley este fiul ce i-a călcat pe urme tatălui său Bob Marley. Numele de scenă lui Damian este Junior Gong, care derivă din cel al tatălui său „Tuff Gong”. La vârsta de 13 ani și-a început cariera muzicală. Genul pe care îl abordează el este raggae, variantă jamaicană a rapului, iar stilul de dans abordat pe acest gen este Dancehall-ul.

Nu se putea ca în line up să nu existe o trupă mare pentru iubitorii de indie, așa că pentru 2018 organizatorii EC îi aduc pe britanicii London Grammar (Hannah Reid, Dan Rothman, Dominic Dot Major). Muzica lor a ajuns în reclame celebre, dar și pe coloana sonoră a unor seriale de succes. Cel de-al doilea album London Grammar a ajuns „No 1” în topurile britanice, iar concertele lor live sunt fenomenale.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile