Cât așteptăm concertul lui Ed Sheeran din București, să-i reascultăm piesele care au depășit 1 miliard de views pe YouTube

Share
Tweet
Ed Sheeran live în Pittsburgh, Pennsylvania Foto: hepta.ro | AdMedia/Jason L. Nelson

Nu-i de mirare că lumea e disperată să-l vadă pe Arena Națională: omul e un adevărat fenomen internațional, iar concertul lui e automat evenimentul anului în România.

Luna trecută am aflat că Ed Sheeran, unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați cântăreți la ora actuală, va face un popas în România de-a lungul turneului său de anul viitor. În perioada mai-august 2019, englezul va cânta în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Cehia, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și UK.

Concertul din România se va desfășura pe 3 iulie 2019, pe Arena Națională din București. Biletele le poți cumpăra de pe eventim.ro, dar trebuie neapărat să te grăbești. Categoria „Loc în picioare / Acces General” e deja sold out, deci îți rămâne să alegi între bilete de 299 lei și de 399 lei (în funcție de poziționarea pe stadion).

Mai avem o groază de așteptat până atunci, așa că propun să ne încălzim (re)ascultând cele mai de succes piese pe care le-a scos englezul până acum. M-am gândit că videoclipurile lui care au depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube sunt perfecte pentru playlist-ul ăsta.

Perfect – 1,4 miliarde views

Thinking Out Loud - 2,5 miliarde views

Shape Of You – 3,8 miliarde views

Ca bonus, o să includ un playlist în playlist. Asta pentru că „Divide”, cel mai recent album al artistului pop, a depășit cumulat miliardul de vizualizări aproape imediat ce a fost postat pe contul lui de YouTube. Toate cele 16 piese au fost uploadate dintr-un foc, decizie care s-a dovedit a fi genială:

Pe lângă toate performanțele astea, Sheeran e și cel mai stream-uit artist pe Spotify, cu peste 8 milioane de followeri. În 2017 a fost muzicianul cu cele mai mari vânzări la nivel global și, tot atunci, a primit Ordinul de Excelență al Imperiului Britanic pentru serviciile aduse industriei muzicale. Nu mă apuc să-i listez și restul premiilor strânse de-a lungul carierei, că ne ia somnul citindu-le pe toate.

Așadar, ne vedem cu Ed Sheeran în București, pe Arena Națională, pe 3 iulie 2019. Repet: dacă vrei să fii în tribune, nu mai trage de timp, că biletele se vând ca pâinea caldă.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile