Cel mai tare festival al burgerilor revine în București: hai la BurgerFest 2018!

Share
108
Tweet
BurgerFest

Sper că n-ai planuri în perioada 11-13 mai, deoarece vreau să te invit la un adevărat răsfăț culinar, unde burgerii sunt puși la rang de cinste - cel mai tare festival al burgerilor din România - BurgerFest 2018.

Ajuns la cea de-a 4-a ediție, BurgerFest este singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor și va avea loc la deja cunoscuta locație din Barbu Văcărescu 162 – 164.

Lucrurile sunt simple și chiar n-ai de ce să stai prea mult pe gânduri - în mai, cei mai buni burgeri din țară se adună în Capitală: Verde Stop Arena devine Burgerești: un stat în stat, un refugiu urban, un paradis al burgerilor.

YUUUUUMMMMMMM!!!!!

BurgerFest

Ăsta-i cel mai mare festival de burgăreală din țară, în aer liber, frumos, fin, relaxat. Dacă iubești burgerii, ești așteptat la iarbă verde și aer curat, chiar în inima Capitalei.

Ce vei găsi la fața locului:

Peste 70 de sortimente de burgeri, pregătiți de nu mai puțin de 27 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Brașov, Cluj, Constanța sau Râmnicu Vâlcea. Pfff, zi dacă nu sună bine!

Soundtrack-ul event-ului este asigurat de Dj mișto, dar asta nu înseamnă că vor lipsi concertele live. Pe scenă vor urca:

BurgerFest
  • E.M.I.L. - 11 mai
  • ROA - 12 mai
  • Mihail - 12 mai
  • Moon Museum - 13 mai
  • Șuie Paparude - 13 mai

În cadrul BurgerFest 2018, pentru al patrulea an consecutiv, se va desemna CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția CEL MAI BUN BURGER are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat.

Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.

BurgerFest

Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 18 lei pentru tichetele de o zi și 40 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

PS:

  • Ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.
  • Intrare gratuita pentru copiii sub 12 ani, insotiti de cel putin un adult cu bilet valid.

Haideee, ne vedem acolo, daaa?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile