Cele mai bune 10 gelaterii din București sau unde mănânci cea mai bună înghețată din oraș

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
238
Tweet

Dacă e vară, tot bucureștenul se plânge de căldură și caută să se răcorească cum poate.

Un loc la umbră e bun, dar și mai bună e o bere rece. În cazul în care nu bei bere sau ai baut deja prea multă și parcă ai vrea altceva, am făcut și o listă cu cele mai bune gelaterii din București.

Deci, iată-le, cu cele mai bune înghețate ce merită măcar o poză pe contul tău de Instagram:

1. Moritz Eis - Str. Frederic Chopin 10-12

Moritz Eis există pentru a ne demonstra că există și înghețată pentru hipsteri. E bună, bineînțeles, are un logo minimalist, dar cel mai interesant este că este 100% naturală. Dacă crezi că asta nu e mare lucru, ia o cutie de înghețată din orice supermarket și citește ingredientele, o să fie o adevărată lecție de chimie.

2. Creamier - Str. Benjamin Franklin, nr. 5

Locul unde cafeaua de specialitate a întâlnit înghețata artizanală se numește Creamier. Întâlnirea dintre acestea a fost un așa mare succes încât aici poți să-ți bei cafeaua direct din conul de înghețată. Pe bune! Au și terasă frumoasă, așa că e neapărat de trecut pe aici.

3. Puro & Bio - Str. Câmpineanu nr. 20

Și la Puro & Bio înghețata e cât se poate de naturală și de bio, așa cum spune și numele. Au multe arome, spațiu mare de manifestare și e foarte child friendly.

4. Cremeria Emilia - Str. Franceză 42

Cremeria Emilia e deja peste tot, dar să nu uităm de unde a plecat. Adică din Centrul Vechi, unde în urmă cu câțiva ani se deschidea prima gelaterie Emilia. Aceasta a rămas cea mai mare și mai vizitată, chiar dacă s-au mai deschis astfel de gelaterii în multe alte locuri din București și România. Merită să treci pe aici, pentru că înghețata de la Emilie este una dintre cele mai gustoase.

5. Gelato Mio - Str. Polonă 76

Din nou, Gelato Mio este o gelaterie care folosește doar ingrediente naturale și de calitate, iar rețetele sunt unele importate din Italia. E important de știut că livrează și acasă, ca să nu te mai topești pe drum, dar, totuși, e mai frumos să faci o plimbare până aici, pentru că zona în care se află e una care merită descoperită la o plimbare.

6. Ciocogelateria Venchi - Calea Victoriei 214

Venchi e mai mult despre ciocolată, dar nu se feresc să facă și un gelato foarte bun. Așa că atunci când ieși la promenadă pe Calea Victoriei, știi unde să oprești ca să te răcorești corespunzător.

7. Delicii Gelato - Str. Constantin Aricescu nr. 65

Găsești aici tot felul de surprize interesante, cum ar fi înghețata de susan negru. Da, aparent există și așa ceva. Deci, o vizită în noua locație Delicii din Floreasca e necesară dacă vrei o înghețată mai interesantă.

8. Sweetology - Calea Victoriei 122

Sweetology s-a deschis pe la începutul anului, dar încă nu a fost descoperit de tot bucureșteanul, așa că atunci când treci pe aici poți folosi hastagul #newplaceintown. Și o să treci pe aici dacă vrei o înghețată bună, artizanală și din ingrediente naturale. Au și cheescake bun, făcut în locație în fiecare zi.

9. Delicii Libaneze - Str. D. I. Mendeleev 8

Și iată și ceva cu adevărat deosebit: înghețată libaneză. Dacă nu ai încercat așa ceva până acum, poate ar trebui s-o faci. Înghețata libaneză e produsă cu lapte de capră, extract de orhidee și alte nebunii. În plus, găsești aici și înghețată de BACLAVA!

10. Gran Gelato - Str. Radu Vodă, nr 28 A

Gran Gelato, cum îi spune și numele, e un loc cât se poate de italienesc. Înghețata e italienească, ingredientele, dar și patronul. Deci, poate treci și pe aici să simți că ai părăsit un pic canicula din București.

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

gelaterii inghetata gelaterii bucurești înghețată bucurești
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde