Cine sunt artiștii internaționali care completează lineup-ul Awake 2018

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
11
Tweet
Awake
Awake

Festivalul AWAKE revine și în 2018, cu cea de-a doua ediție - va avea loc în perioada 17-19 august, în Gornești, Târgu Mureș.

La primul AWAKE ne-am distrat și a fost tare frumos, așa că așteptările noastre pentru festival sunt mari, iar organizatorii promit să nu ne dezamăgească.

În primul rând, AWAKE 2018 vine cu vine cu o temă pentru public și anume - New Funky Royals.

AWAKE așteaptă prinți și prințese, conți și contese, paharnici și bufoni, pe care îi invită să-și imagineze outfit-uri de inspirație regală cu o amprentă contemporană.

Converși și crinolină, coroane DYI, gulere dantelate și animal print, toate combinațiile sunt binevenite la festival, unde costumele cele mai funky vor fi premiate.

Tema ediției din 2018 împrumută din farmecul locului de desfășurare a festivalului, Domeniul Teleki cu al său parc dendrologic cu arbori seculari și poiene încântătoare, ce înconjoară castelul, considerat "cel mai frumos castel din Ardeal".

Awake

Lineup-ul de anul ăsta e unul foarte mișto (Milky Chance, Wilkinson, Vița de Vie "În Corzi", Akua Naru, The Subways, The Parlotones, Fink ), iar câteva nume noi internaționale l-au completat pentru ca treaba să fie excelentă.

AWAKE

Morcheeba

Cu o activitate de aproape două decenii și nouă albume la activ, Morcheeba este îndragită pentru mixul eclectic de rock, muzică electronică, R&B, pop și trip hop.

Skye Edwards şi Ross Godfrey vor încânta fanii AWAKE cu un setlist ce include cele mai cunoscute piese ale trupei, dar și melodii de pe noul album "Blaze Away", ce se lansează la începutul acestei veri.

Morcheeba

Telekom Electronic Beats

Una din cele mai importante platforme de promovare ale muzicii electronice contemporane.

Electronic Beats conectează iubitorii de muzică electronică la cele mai avangardiste curente, comunități și manifestări, prin conținut digital de calitate și susținerea talentelor locale.

Curatorul scenei, All you can Dance /FORM Space, este o comunitate ce a revoluționat viața de noapte din România, prin oferta muzicală propusă și promovarea creativității în toate formele ei.

Awake

Printre artiștii scenei Telekom Electronic Beats se numără și James Zabiela, DJ-ul care s-a remarcat prin complexitatea lui muzicală și îmbinarea loop-urilor, efectelor și editării live.

Cu două albume la activ, Eelke Kleijn a încântat publicul iubitor de muzică electronică la unele dintre cele mai importante festivaluri internaționale, precum: Ultra Music Festival, Balaton Sound sau Sensation.

AWAKE

Mai multe informații găsești pe site-ul oficial AWAKE sau pagina lor de Facebook. Ce zici, ne vedem acolo?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile