Cine va fi MC și cine va fi DJ la noul Red Bull Music SoundClash: Grasu' XXL vs. Loredana

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Lori și Grasu XXL

Pe 21 noiembrie se anunță o confruntare de mare valoare - Grasu' XXL vs. Loredana la un nou Red Bull Music SoundClash.

Cei doi artiști celebri, care aparțin genurilor diferite de muzică, se vor confrunta într-un show mega tare, în fața fanilor. Două scene față în față, 4 runde antrenante, o singură miză: aplauzele tale. Cine crezi că va câștiga?

Red Bull Music SoundClash

Însă event-ul are nevoie de o echipă completă atât la platane, cât și pe scaunul arbitrului, așa că Adrian Despot revine la ediția 2018 în rolul de MC, iar Dj Undoo își pregătește mixurile.

Despot a fost MC și la primul SoundClash, așa că a venit natural să se respecte tradiția:

"O Polivalentă plină care își susține favoritul, emoțiile din cele două tabere, pregătirile și întreg conceptul fac din Red Bull Music SoundClash cel mai intens eveniment muzical de la noi. Sunt mândru să fiu din nou gazdă și mă bucur să văd cum spiritul competitiv Red Bull cucerește industria noastră muzicală pentru al doilea an consecutiv!"

Adi - 2017

Gata de acțiune ca-n filme, Adrian Despot e pregătit să ne ghideze printre cele patru runde ale battle-ului. După un Warm Up ca la carte, unde fiecare artist își va încălzi fanii cu trei piese din repertoriul propriu, urmează prima rundă din SoundClash, The Cover, unde Grasu XXL și Loredana interpretează, pe rând, câte o melodie cunoscută în stilul propriu.

Seara continuă cu The Take Over, un ping-pong muzical unde cei doi combatanți își vor prelua piesele din mers, unul de la altul, și le vor interpreta în propriul stil, în timp ce la The Clash, Grasu XXL și Loredana vor interpreta propriile lor piese în trei stiluri muzicale diferite.

Și cum orice show reușit are un final fabulos, la ultimă rundă fiecare artist va scoate The Wild Card din mânecă, mai exact câte un invitat-surpriză, ținut secret până-n clipa în care urcă pe scenă.

Despot

Dj Undoo, pe de altă parte, va lua cu asalt Sala Polivalentă cu o rețetă imbatabilă de mixuri: o parte old-school, o parte cool și o parte din tot ce ne place. DJ și producător, Alexandru Damian Mihăilă (Best Hip Hop DJ/Turntablist din România) și-a făcut o reputație solidă din a împinge granițele convenționalului până cedează.

Face muzică de aproape 21 ani, are în palmares mai multe albume, numeroase colaborări și o serie extinsă de evenimente live, din 2013 susţine cursuri de DJ-ing şi turntablism și este primul român care a ajuns în finala mondială a campionatului mondial de DJ-ing Red Bull Thre3style (2014), care i-a reunit pe cei mai buni DJ din lume.

"Cred că Red Bull Music SoundClash este cel mai cool și mai așteptat eveniment muzical al anului din București. Sunt bucuros și onorat să iau parte și la ediția din acest an, de-abia aștept să ne vedem acolo. Big up!", spune Dj Undoo.

DJ Undoo

Cum îți sună toată treaba, ne vedem acolo sau nu? PS: bilete găsești aici.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile