David Duchovny vine în România, nu pentru Dosarele X, ci pentru a ne cânta

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
16
Tweet
Sursă foto: popculture.com

Vești bune pentru fanii Dosarele X și Californication! David Duchovny vine în România să ne cânte și să frângă câteva inimi.

Duchovny are o carieră cinematografică solidă, fiind singurul actor care a câștigat Golden Globe pentru „Cel mai bun actor” într-o serie de televiziune, atât la categoria comedie, cât și dramă. De asemenea, a avut numeroase roluri alături de nume consacrate, precum: Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney și Robin Williams.

Însă, asta nu l-a oprit să scrie 3 cărți și să lanseze 2 albume muzicale.

Acum se află pe ultima sută de metri cu lucrul în studio pentru cel de-al treilea album, iar actorul și-a stabilit deja turneul European din 2019. În România ajunge pe 10 februarie 2019, iar biletele sunt deja puse în vânzare!

Duchovny va fi pentru prima dată în România, țară pe care a pus-o în agenda de turneu a doua, după Rusia. Concertul din țara noastră va fi susținut alături de band-ul sau, la Sala Palatului în data de 10 februarie 2019, în cadrul turneului EVERY THIRD THOUGHT TOUR.

Despre România, Duchovny a spus că a auzit multe despre căldura publicului de aici și că i-au primit foarte bine toate filmele și serialele, abia așteptând să apară în fața acestuia.

Cu ocazia acestui turneu, David Duchovny revine pentru a doua oară în Europa în calitate de cântăreț.

Biletele s-au pus in vanzare astfel:

Categoria VIP - 350 lei

Categoria 1 - 250 lei

Categoria 2 - 150 lei

Categoria 3 - 120 lei

Categoria 4 - 90 lei

Biletele se pot achiziționa Online: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro, Myticket.ro și în rețeaua magazinelor partenere și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile