Concertul Pink Martini de pe 1 decembrie e sold out, dar mai ai o șansă pe 2 decembrie

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Pink Martini

Pe 1 și 2 decembrie, Pink Martini revine la București, la Sala Palatului, pentru a susține două spectacole speciale, în premieră în România.

Cel de pe 1 decembrie este deja sold out, dar mai ai o șansă pentru show-ul de pe 2. Vei asculta colecția de cântece de iarnă pe care trupa le-a cules din întreaga lume și vei avea parte de o seară magică.

Urechile tale vor fi răsfățate cu colinde ucrainiene, franțuzești, italiene, dar și cântece de iarnă din Israel, Scoția sau Germania. Nu vor lipsi nici cântece chinezești de anul nou, dar nici celebrul White Christmas, de data asta, cântat în limba japoneză.

Pink Martini

În deschidere, Pink Martini le vor aduce pe Nicoleta Nuca (1 decembrie) și pe Loredana (2 decembrie). Sună bine, nu? Ambele spectacole vor începe la ora 20:00, iar accesul se va face în sală începând cu ora 19:00.

Pink Martini a luat naștere în Portland, Oregon, orașul natal al lui Thomas Lauderdale, liderul Pink Martini, în 1994, cu dorința de a face muzică și nu zgomot.

Au trecut mai bine de douăzeci de ani, iar mica orchestră de 12 artiști își cântă atât melodiile proprii, cât și reinterpretări ale unor piese celebre, care te vor face să vii la concert cu pantofii de dans la tine.

Pink Martini

PS: Pentru 2 decembrie, biletele mai pot fi achiziționate din rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești) sau online de pe www.eventim.ro.

Biletele până pe 2 decembrie, inclusiv, au costurile de le 290 lei (Bilet VIP), 240 lei (Categoria I), 190 lei (Categoria II), 150 lei (Categoria III) și 130 lei (Categoria IV).

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile