De 1 iunie, Teatrul Odeon se va transforma într-un loc de joacă uriaș, pentru copiii de toate vârstele

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Foto ilustrativ

Mâine sărbătorim Ziua Copilului, dar deja știm că vârsta e doar un număr, nu? Dacă ai sufletul tânăr și îți place să te bucuri de viață, hai la Odeon - teatru se va transforma într-un loc de joacă uriaș, iar tu ești așteptat să vii să te distrezi.

Vei putea explora multe din spațiile teatrului, într-un eveniment plin de magie, culoare și bună-dispoziție - fie că vii însoțit de cei mici sau de prieteni, Odeon-ul își deschide porțile pentru toată lumea!

Ziua Copilului - Odeon

Începând cu ora 12:00 pm, la teatru, te vor aștepta:

  • o instalație magică formată dintr-o multitudine de oglinzi
  • un labirint alcătuit din totemuri luminoase, tocmai bune pentru un joc de-a v-ați ascunselea
  • o mulțime de ateliere de lucru
  • instalații interactive și multe alte surprize

Plus de asta, Ada Milea, împreună cu Dorina Chiriac, Radu Bânzaru și Alex Neagu îți vor aduce povestea lui Apolodor, pinguinul călător, care voia să ajungă la frații lui din Labrador.

Vei trăi experiența unui concert ca o "hartă" muzicală a călătoriilor unui pinguin, o aventură plină de instrumente și personaje care pendulează bucuroase și triste între teatru și muzică.

Foto ilustrativ

PS: Ziua Copilului @ Teatrul Odeon prilejuiește și lansarea unei secțiuni noi, dedicată copiilor, în aplicația Culturesc 100 (disponibilă gratuit în Google Play), în care părinții vor putea găsi recomandări despre cele mai bune spectacole de teatru, filme, festivaluri, evenimente cu caracter științific, ateliere și workshopuri, cărți, toate pentru copii.

Intrarea este liberă. Haide, ne vedem la teatru?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile