Despre magia Electric Castle: am stat de vorbă cu Andi Vanca, Head of Communications EC

Share
99
Tweet

Începând cu 18 iulie, Electric Castle își deschide porțile, iar ediția din acest an îți promite o experiență cu totul aparte, plină de suprize mișto, oameni cool și muzică bună.

O echipă imensă a stat în spatele organizării acestui festival, iar Andi Vanca, Head of Communications EC, este unul dintre ei.

Am stat de vorbă cu Andi despre magia acestui event, iar ce a ieșit poți vedea mai jos:

Andi

Care este rolul tău în cadrul Electric Castle și de cât timp faci parte din echipa festivalului?

Am avut norocul de a face parte din echipă încă de la prima ediție și am văzut cum a crescut totul, de la o idee până la ceea ce este astăzi festivalul.

În anii ăștia am trecut prin mai multe zone ale departamentului de comunicare (digital, social media sau PR), iar în prezent sunt Manager de Comunicare.

Ce înseamnă experiența Electric Castle pentru tine?

Privind totul din perspectiva organizatorul, ultimii 6 ani i-am petrecut lucrând la proiectul ăsta împreună cu colegii mei. Este o parte importantă din mine, it's like a baby that grew up.

Din perspectiva participantului, cred că este singura experiență autentică de festival din România, care pe lângă muzică îți oferă o lume întinsă pe 30 de hectare, în care te poți pierde și să descoperi muzica, artiștii sau experiențe.

EC

Povestește-mi un moment care ți-a rămas la suflet din cadrul festivalului:

În primul an, am urcat în spatele scenei și am avut un moment în care am realizat magnitudinea și potențialul proiectului. Pentru că modul în care miile alea de oameni se bucurau și dansau, transmitea o energie fantastică și îți ofera un sentiment greu de descris.

We all made this possible, oamenii au rezonat la EC și se bucurau de tot ceea ce le-am pregatit. Mi-am făcut un obicei din asta în fiecare an și toată energia aia parcă te împinge de la spate și pentru restul anului.

Ce înseamnă succesul pentru tine:

Pentru mine succesul înseamnă să ai libertatea de a face ce îți place fără restricții creative.

EC

PS: Discuția face parte dintr-un proiect mișto, prin care Ciuc Premium reinventează succesul, cu ajutorul unei campanii care ne aduce aminte că importantă este călătoria și nu destinația.

Succesul este despre lucrurile mici, lucrurile care ne bucură zi de zi și cele care ne fac viața mai frumoasă.

Succesul este despre prieteni și zâmbete și momente de pus în ramă. În 2018, succesul este LIVE la Electric Castle, iar Ciuc te invită să trăiești această experiență din plin, alături de cei dragi.

Succesul este despre muzică bună și dans în ploaie, este despre clipele în care mii de oameni cântă în cor aceeași melodie și diminețile târzii în care povestim la o bere despre cât de mult ne-am distrat. Succesul este despre iubire și prieteni, despre vibe-uri pozitive și distracție.

Succesul este în fiecare clipă a vieții tale când zâmbești cu gura până la urechi și te simți bine! Succesul este LIVE!

Sursa: CIUC

Topic-uri

ciuc electric castle festival magie
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Extinde