Disturbed vor zgudui Arenele Romane în 2019, la primul lor concert în România

Share
Tweet
Posterul oficial al turneului din 2019 Foto: METALHEAD, via iabilet.ro

Sper că ai saci de bani puși deoparte pentru 2019. Pe lângă concertele Ed Sheeran, Metallica și The Cure, acum ai un nou motiv să te entuziasmezi.

Înființată în 1994, inițial sub numele Brawl, Disturbed e o trupă americană de heavy metal căreia nu-i trebuie cine știe ce introducere. Alcătuită în prezent din David Drainman (voce), Dan Donegan (chitară), John Moyer (bas) și Mike Wengren (tobe), formația s-a consacrat în ultimele decenii ca una dintre cele mai puternice și influente voci din industrie.

Românii care au dat din cap până au făcut febră musculară pe „Ten Thousand Fists” sau „The Vengeful One” vor putea repeta experiența anul viitor, chiar în compania artiștilor. Disturbed vor concerta pentru prima oară la noi în țară joi, 27 iunie 2019, la Arenele Romane din Parcul Carol (Str. Cuțitul de Argint, București).

Biletele se pun în vânzare vinerea asta, pe 23 noiembrie, la ora 10:00, pe iabilet.ro. Biletul VIP cu loc e 229 lei în earlybird , 249 lei în presale și 270 la intrare. Dacă vrei un loc pe teren, fără loc, în fața scenei, va trebui să scoți din buzunar 149 lei (earlybird), 170 în presale sau 190 la intrare. La categoria „Acces General (cu loc)” găsești bilete la 99 lei (earlybird), 129 lei (presale) și 140 lei la intrare. La toate astea se adaugă o taxă de 10 RON. Și, ca să nu rămânem cu semne de întrebare, perioada „earlybird” se referă strict la primele 1.000 de bilete vândute. Deci ai toate motivele să te grăbești și să fii pe fază vineri dimineața.

Și Disturbed chiar e o trupă pe care merită s-o urmărești prestând în carne și oase. Una dintre cele mai apreciate piese ale lor, „Down With the Sickness”, a fost votată în 2016 „cea mai bună piesă Metal a secolului XXI” de către cititorii Loudwire. Lupta a fost strânsă, dar a reușit să se impună în finală în fața lui „Nightmare”, melodie semnată Avenged Sevenfold.

Acum fix o lună, pe 19 octombrie, Disturbed și-a lansat cel de-al șaptelea album, intitulat „Evolution”. Tocmai ăsta-i motivul pentru care pleacă în turneu în 2019; implicit, motivul pentru care ajung în București.

Gata, sper că ți-ai notat în calendar: 27 iunie 2019, Arenele Romane.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile