Te-ai despărțit recent? Electric Castle 2018 dă BAN de la festival fostului sau fostei tale

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
56
Tweet
EC 2017

O despărțire nu este niciodată ușoară, mai ales dacă a fost iubire și pasiune la mijloc.

Dacă ai trecut de perioada în care tot ce ți-ai dorit să faci a fost să stai în pat și să te uiți la filme romantice sau să-ți îneci amarul alături de prieteni, atunci poate ai chef de-o nebunie.

Aveați planuri vara asta în 2, dar s-au dus de râpă odată cu destrămarea legăturii voastre amoroase? V-ați certat atât de rău, încât nu vă mai suportați și sub nicio formă nu vreți să fiți în același loc?

Trebuia cumva să mergeți la Electric Castel împreună, dar acum pare imposibil pentru că sigur o să vă vedeți acolo și cel mai probabil aveți prieteni comuni, iar situația va fi și mai complicată?

EC 2017

Ei bine, nu e cazul să te panichezi de pe acum, mai ales că sigur există soluții să se rezolve toate în cel mai frumos mod posibil. Una dintre ele este dată chiar de organizatorii festivalui de la Bonțida.

EC 2018 a făcut o campanie scurtă intitulată: "BAN YOUR EX from Electric Castle 2018", cu ocazia Zilei Îndrăgostiților! Ironic și amuzant în același timp, nu?

Treaba e simplă - completează un formular în care povestești de ce nu vrei ca fostul/fosta să vină la EC anul ăsta, apoi alegi orașul în care vrei să-l trimiți în perioada evenimentului, iar organizatorii au grijă să-ți îndeplinească dorința.

Formular

Vor alege cel mai bun argument, în mod anonim, pe 15 februarie și aia va fi - fostul/fosta se va bucura de o vacanță moka undeva în lume, iar tu ai șansa să câștigi bilet VIP, să fie și mai caterincă experiența ta la Electric.

Nu există un regulament mai detaliat, dar presupun că dacă fostul/fosta nu vrea să audă de varianta asta și totuși zice pas la vacanță și OK la EC, atunci, cel mai probabil, va trebui să te gândești la alte alternative de a-l/a o evita.

Pare caterincă toată inițiativa asta și cumva win-win pentru toată lumea cu inima frântă. Ce zici, ție cum ți se pare?

EC 2017

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile