Toate festivalurile din România pe care trebuie să le ai în vedere în primăvara-vara lui 2018

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
18
Tweet
Sursă foto: Flickr.com

Primăvara și vara lui 2018 se anunță a fi foarte interesante în materie de festivaluri nu doar în București, ci în toată țara.

La fel ca în cazul evenimentelor din București, le-am pus pe cele mai importante pe o listă, astfel încât să-ți fie ușor să te decizi pe care nu trebuie să le ratezi.

Pe măsură ce mai apar festivaluri în țară, le vom trece în această listă, fiind vorba despre o listă ca va continua să fie updatată în timp.

Deci, iată primele 8 festivaluri din România:

Vama Libre

Când: 26 - 27 mai 2018

Unde: Vama Veche

Event Facebook: aici.

Un festival care promite un line up cu Șuie Paparude, Macanache, Subcarpați, Vița de vie, Vama, soare, plajă și toate celelalte ingrediente care fac din Vama Veche locul ideal pentru a te rupe total de realitățile apăsătoare ale vieții de zi cu zi.

Revolution Festival

Când: 31 mai - 2 iunie 2018

Unde: Timișoara

Event Facebook: aici.

La Timișoara se declanșează „rEVOLUȚIA” unei idei, cum spun organizatorii, și se încearcă evoluția spre o stare de spirit unică. Capul de afiș e trupa Gogol Bordello, așa că o să iasă cu siguranță o nebunie.

Afterhills

Când: 31 mai - 3 iunie 2018

Unde: Iași

Event Facebook: aici.

A doua ediție a festivalului Afterhills Music & Arts Festival va avea loc în Șes Bahlui, iar primul val de artiști confirmați arată astfel: Hurts, Paul van Dyk, The Crystal Method, Vini Vici, Sunnery James, Ryan Marciano, Ancient Core, Black Water, Bogdan Vix, FiRMA, Fried Friend, George Andreas, Kaleidonescu, Kapnobataii Kogaionului, Kodeera, Les Elephants Bizarres, Logical Elements, Omul Spîn, Proton, Subcarpați, Șuie Paparude, The Motans, Zdob și Zdub.

Urmează să fie anunțate și alte nume, în plus, organizatorii ne asigură că „toată amenajarea va purta semnul neconvenționalului și emoția artei”.

Jazz in the Park

Când: 21 iunie - 2 iulie 2018

Unde: Cluj

Event Facebook: aici.

Jazz in the Park Festival a redat clujenilor nu doar Parcul Central, dar și muzica jazz. Întregul festival s-a născut din dorința de a uni comunitatea și a schimba percepția generală despre jazz, ceea ce s-a și reușit.

Neversea

Când: 5 - 8 iulie 2018

Unde: Constanța

Event Facebook: aici.

Festivalul Neversea 2018 va avea loc tot pe plaja Neversea din Constanța. Printre primii artiști confirmați pentru ediția din 2018 se numără: The Script, John Newman, Scooter,  Redfoo, Axwell Λ Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker, W&W, Sunnery Jmes & Ryan Marciano, Jamie Jones, Nina Kravitz, Camo & Krooked, Chase & Status, DUB FX, Modestep, Noisia (Dj Set), Pendulum (Dj Set), alte nume urmând a fi anunțate în curând.

Electric Castle

Când: 18 - 22 iulie 2018

Unde: Cluj

Event Facebook: aici.

Electric Castle a devenit deja o tradiție pentru toți iubitorii de festivaluri din toată țară, dar și din țările vecine. Nici măcar nu trebuie să te uiti pe line-up, pentru că în fiecare an a fost de excepție. În plus, experiența de festival de la castelul Banffy de la Boțida este una cât se poate de completă.

Untold

Când: 2 - 5 august

Unde: Cluj

Event Facebook: aici.

Untold, festivalul care aruncă în aer Clujul, se află la cea de-a 4-a ediție, iar primii artiști anunțați sunt: The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Armin van Buuren, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kygo, Oliver Heldens, Steve Aoki, Loko Dice, Nina Kraviz, Solomun, Andy C, Dub FX, Flux Pavilion, Modestep, Noisia (DJ Set), Pendulum (DJ Set), Wilkinson (DJ Set).

De asemenea, atunci când zici mergem la Untold, nu prea mai e nevoie să explici de ce.

AWAKE

Când: 17 - 19 august 2018

Unde: Gornești

Event Facebook: aici.

AWAKE este un festival care și-a propus încă de la început să aducă în mijlocul naturii arta sub cât mai multe forme, reunind în prima ediție nu doar muzicieni din diferite colțuri ale lumii, ci și actori, artiști plastici, oameni creativi, totul într-o atmosfera de relaxare asezonata cu party-uri pline de energie.

Până acum, line-up-ul arată cam așa: Wilkinson în fomulă live, Milky Chance, The Subways, alături de The Parlotones, Fink, Subcarpați cu invitați speciali Hanu’ cu Braga, Mihail, Șatra B.E.N.Z., DJ Shiver, DJ Sauce, DJ Antenna și Detour.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile