Trebuie să te duci la acest festival din București ca să asculți ironic și live toate trupele care te-au traumatizat în copilărie

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Ace of Base

Uită de Cerbul de Aur recent resuscitat, de concertele organizate de doamna Firea, de Sala Palatului cu toți artiștii care vin acolo pentru a se pensiona - în vara lui 2019 ai parte de Forever Young Festival, supradoza de muzică proastă a anilor '90.

Între 21-23 iunie, parcarea C de la Romexpo se va umple cu toate trupele care te-au traumatizat în copilărie, alea pe care dansai la party-urile de sufragerie, unde te îmbătai cu Tanita.

Au confirmat deja participarea la Forever Young Festival 2019: C. C. Catch, Ace Of Base, Ice Mc, Milli Vanilli, Baccara, Arabesque, Mr. President, Captain Hollywood Project. Acestora li se vor adăuga, în curând, foarte mulți alții, inclusiv o serie de nume care vor evolua în premieră în România.

Practic, ăsta-i apogeul tuturor petrecerilor la care ascultai ironic HIT-urile anilor '90. Deci, ar putea fi chiar mai cool ca Summer Well.

„Suntem încântați să putem oferi, la București, pentru prima dată în România, trei zile de adevărată sărbătoare a muzicii. Bucuria acestor ritmuri, care au încântat generații de fani ai muzicii de pretutindeni, le face să fie mereu la modă.

Sunt convins că toți cei care apreciază muzica anilor ’80 - ’90 vor fi încântați de line up-ul de excepție care va evolua pe scenele festivalului, dar, în același timp, ne face plăcere să le dăm ocazia și celor mai tineri să vadă live vedetele a căror muzică stă la baza ritmurilor pop de astăzi”, a declarat Florin Apostol, director general al International Artist Management, organizatorul evenimentului.

Prețul biletelor este destul de atractiv: 100 de lei sau 400 de lei la VIP.

Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a festivalului.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile