Grasu XXL vs. Loredana: cine crezi că va câștiga? Red Bull Music SoundClash revine

Analia Milcoiu

Ghost Writer
Share
Tweet

Nu-ți face planuri pe 21 noiembrie, deoarece ești așteptat la Sala Polivalentă, locul unde Grasu XXL se va confrunta cu Loredana, în cadrul event-ului Red Bull Music SoundClash.

Cei doi artiști celebri, care aparțin genurilor diferite de muzică, se vor confrunta într-un show mega tare, în fața fanilor. Două scene față în față, 4 runde antrenante, o singură miză: aplauzele tale.

Lori și Grasu XXL

Excentrică, inconfundabilă, Loredana e diva rebelă și versatilă prin definiție.

De la muzică la look, niciun registru nu e intangibil pentru ea. Pop, dance, soul, jazzrock, punk, funk, fusion, folclor, influențe lăutărești: Loredana a deschis toate ușile și-a bătut toate cărările de-a lungul carierei, reinventându-se cu o putere de neegalat și rămânând autentică în tot acest timp, pe primul loc în topurile radiourilor și în inimile fanilor.

"De când mă știu mi-au plăcut provocările și-am încercat să fac lucrurile diferit față de restul lumii, într-un mod care să ma reprezinte. Îmi doream de multă vreme să colaborez cu Grasu XXL.

Acum, am ocazia, într-un show cu multe provocări, și de-o parte și de alta. Abia aștept, știu sigur că pentru spectatori va fi super-distracție. Și pentru noi, cei de pe scenă. Vi-l imaginați pe Grasu XXL interpretând un cântec de-al meu?!"

Lori și Grasu XXL

De 20 de ani, Grasu XXL face istorie în hip-hop. Agresiv, ironic, furios, hip hop-ul lui te face să-l iubești sau să-l detești, fără cale de mijloc. Are zeci de piese difuzate în heavy-rotation, milioane de ascultări online, și-și revendică supremația în underground, adunând în jurul Okapi Sound, brigada sa muzicală, o comunitate numeroasă și loială.

Ultimul său album, "În Labirint", este primul material lansat în formula Grasu XXL și Guess Who și este disponibil pe toate platformele de streaming și download, urmând să fie lansat pe CD.

"Anul trecut am fost invitat de către băieții de la CTC ca wildcard-ul lor, a fost prea marfă... și ce au pregătit ei m-a rupt în două, a fost o seară pe care nu o s-o uit prea curând.

În momentul în care am fost sunat și mi s-a propus SoundClash-ul de anul ăsta am zis instantaneu "DA!", când mi s-a zis și că e cu Loredana a fost clar că o sa fie ceva foarte grav! De abia aștept să vină 21 noiembrie să vedeți și auziți ce v-am pregătit."

Cum se va desfășura showul de pe 21 noiembrie:

Anul trecut, în 2017, la primul Red Bull Music SoundClash din România, într-un impresionant spectacol sold-out, CTC și Carla’s Dreams s-au duelat în rime în fața a 3000 de fani.

După urale peste urale, răbufniri emoționale vulcanice și invitați-surpriză de soi (Delia a jucat pentru echipa Carla’s Dreams, iar Grasu XXL a fost asul din mânecă pentru CTC) Controlul Tehnic și-a dovedit încă o dată Calitatea și a câștigat marele duel în fața Carla’s Dreams.

"E muzică. Nu-i cea mai bună, dar e-a noastră. Şi nu cred că-i unul să poa' să spună că-i cea mai proastă. Trece prin suflet, îmi curge prin sânge, deci înţelege, n-am cum s-o dau mai încet. Şi e ciudat c-aş vrea s-o împart cu toată lumea" au fost ultimele versuri care au răsunat în boxele Polivalentei anul trecut, la primul Red Bull Music SoundClash made in Romania.

Mai multe detalii găsești aici, iar bilete îți poți lua de aici. Cine crezi că va câștiga?

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

grasu xxl loredana Red Bull Music SoundClash
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde