Hai să ne dezbrăcăm de stereotipuri și să petrecem în Ferentari cu oamenii de aici

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Sistem ca pe Ferentari 2016

Când vine vorba de București și activități urbane, nu prea ne duce gândul la Ferentari și la posibilitatea unei petreceri în acest cartier "rău-famat" al Capitalei.

Știi cum stă treaba cu stereotipurile - dacă zic mai mulți că "nu e combinație", cel mai probabil o să mergi și tu pe aceeași idee.

Ei bine, uite, eu îți propun să ieși din zona ta de confort și să vezi cu ochii tăi cum stă treaba de fapt, să renunți la idei preconcepute și să iei cel mai mare clișeu de bun - oameni suntem!

PARADAIZ, interesat de culturile și subculturile performate în cartierele Bucureștiului, transformă parcul de pe Aleea Livezilor pentru un supereveniment de o zi, dedicat oamenilor din cartierul Ferentari și realizat împreună cu aceștia.

Punând în discuție modelele uzuale de producție culturală, difuzate aproape exclusiv din centru către marginile orașului, SISTEM CA PE FERENTARI celebrează o comunitate vibrantă, stereotipizată abundent și lăsată de cele mai multe ori în afara discuțiilor.

Sistem ca pe Ferentari 2016

SCPF este un eveniment anual care are, pe lângă funcția comunitară și culturală, și rolul unei platforme de promovare a muzicii produse în acest cartier. Hai că nu sună rău deloc, ce zici?

A două ediție a evenimentului transculturalva avea loc duminică, 17 septembrie 2017, în parcul de pe Aleea Livezilor, având pe afiș artiști din comunitate și invitați din Germania și Liban.

Intrarea este liberă, cotele de bună dispoziție sunt ridicate la maximum, toată lumea va fi pe good vibes, vin și hipsterii, așa că ești safe să vii să te distrezi.

Sistem ca pe Ferentari 2016

Uite cine cântă și unde:

MAIN STAGE @ Parcul din Aleea Livezilor // Orele 17:00 >> 22:30

▶ GICU PETRACHE (Live cu formație)

▶ FRAȚII COBZARU (Live cu formație)

▶ RABIH KARAM (LB) (Live cu formație)

▶ EDVIN EDDY BAND (MUZICĂ TURCO-TĂTARĂ - live cu formație)

▶ MARIUS BABANU (Live cu formație)

Sistem ca pe Ferentari 2016

AFTER-PARTY LA SPĂLĂTORIE @ Prelungirea Ferentari 35 ▲ Orele 23:00 >> 4:00

▶ PATRIC CATANI (DE)

▶ CRISTINA/ LA BOMBA (RO)

▶ NANOTEK (RO)

Sistem ca pe Ferentari

PS: Există și o serie de evenimente conexe, cum ar fi:

- Ateliere de arte plastice pentru copii by Matka

- Atelier muzică electronică pentru adolescenți by Patric Catani

- Atelier sunet pentru copii by Sgomot.

Ce zici, ne vedem în Ferentari?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile