De ce să mergi la Hip Trip 2017 - singurul festival de film de călătorie din România

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
19
Tweet
Foto ilustrativ

Dacă două dintre pasiunile tale mari sunt filmele și călătoriile, atunci am o propunere foarte tare pentru tine - în București va avea loc un event care le îmbină pe amândouă, Hip Trip 2017.

Singurul festival de film de călătorie din România a ajuns la ediția a V-a și va avea loc în București, în perioada 23-26 noiembrie, la Cinema Union și Cinemateca Eforie din București.

Vei vedea 15 filme din toate colțurile lumii care te vor purta în locuri fascinante, pline de personalitate, care-ți vor crește apetitul pentru călătorit.

Foto ilustrativ

HipTrip Travel Film Festival este un festival dedicat cinefililor dependenți de călătorii, precum și celor care caută inspirație pentru viitoare călătorii, așa că dacă te simți vizat, atunci nu prea ai motive să nu vii să vezi despre ce e vorba.

"În 2017, ducem mai departe direcția ediției precedente, una în care am pus accent pe filmele proiectate în premieră națională și cu un pedigree festivalier de invidiat.

Fie că e vorba de documentare sau de filme de ficțiune, producțiile selectate ne prezintă într-o lumină nouă destinații pline de personalitate, prin intermediul unui limbaj filmic curajos și inovator.

Principala secțiune a festivalului, Focus, este dedicată continentului asiatic, prin excelență eterogen și cum nu se poate mai ofertant din punct de vedere cinematografic, în timp ce secțiunea Exploratorii râmâne în aceeași notă ca și în anii trecuți, dedicată celor care se aventurează pe căi mai puțin umblate.

Foto ilustrativ

Acestor două secțiuni consacrate, se adaugă Etno Trip, secțiune 100% nouă dedicată oamenilor din spatele destinațiilor, respectiv Hip Kids, secțiunea dedicată copiilor și adolescenților", a spus Cătălin Olaru, director artistic al festivalului.

Dacă vrei să afli și mai multe detalii despre event, atunci aruncă un ochi pe site-ul oficial. Ce zici, ne vedem acolo sau nu?

Hip Trip

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile