Iutta te așteaptă la lansarea colecției Dor Regal și sărbătorește 5 ani de brodat povești autentice

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Iutta

Iubim poveștile, așa că n-avem cum să nu sărbătorim 5 ani de Iutta, brandul cu dor de românesc care celebrează 5 ani de brodat povești autentice.

Event-ul aniversar va avea loc la Galeriile Artmark, marți, 17 aprilie, începând cu ora 19:00.

Brandul marchează ocazia prin lansarea unei noi colecții care omagiază începuturile sale: genți, pantofi și accesorii cu motive baroque - Dor Regal.

Dacă iubești Iutta și ai fost alături de brand încă de la început, îți vei aminti cu drag și de prima lor colecție - Spirit Eflorescent- prezintă la eveniment.

A fost inspirată din arhitectura veche și straie populare, care au fost transpuse prin tăieturi în piele sau sculpturi în lemn de nuc.

Ceea ce face colecția atât de specială este faptul că a fost lucrată de fondatorul și designerul Nicoleta alături de tatăl său, sculptor. Ea s-a inspirat din vechi schițe pe care le-a transformat în elemente distinctive în designul fiecărei piese.

Iutta

Dor Regal, cu ale sale motive baroque, trasează o primă etapă a evoluției Iutta și conține simboluri ale renașterii brandului, iar fantezia și sensibilitatea artistică a detaliilor provoacă emoții prin seducția simțurilor. Ele se vor regăsi brodate pe genți, pantofi și accesorii care introduc diversitate și culoare în lumea purtătoarelor de dor.

În cadrul serii se vor rememora momente cheie din istoria brandului pe acorduri de harpă, iar invitații vor degusta vin servit de un maestru somelier și se vor bucura de o serie limitată de accesorii cu motivele îndrăgite Iutta, ce vor fi oferite spre a fi purtate cu mândrie în an centenar.

"Sunt extrem de bucuroasă și recunoscătoare pentru acești 5 ani cu Iutta. Deși atunci când am decis să-mi urmez visul am știut clar că asta am de făcut, lucrurile s-au așezat mult mai frumos decât puteam eu să-mi închipui.

Avem alături echipă frumoasă și o comunitate strânsă, care ne poartă dorurile peste tot în lume și dorim să celebrăm împreună acest moment special", spune Nicoleta Chirica, fondator si designer Iutta.

Iutta

PS: NOIZZ te invită la eveniment. Pentru a te înscrie, trimite un e-mail pe adresa olivia@iutta.com cu subiectul 'RSVP NOIZZ', până luni, 16 aprilie. Intrarea se face doar pe baza înscrierii prealabile. Ne vedem acolo, da?

PS2: Mai multe detalii pe www.iutta.ro, Facebook Iutta și pagina dedicată evenimentului.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile