La București se va juca cea mai premiată comedie a momentului la Londra și New York

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
111
Tweet
Foto ilustrativ

Vrei să simți atmosfera autentică de pe Broadway, dar ți-e peste mână să ajungi la New York?

Îți propun o alternativă foarte reușită, chiar la tine în oraș, mai exact la București - piesa "Cum să distrugi o piesă".

Spectacolul îți aduce umorul de situație și autoironia în raport cu meseria de actor, iar partea cea mai mișto este că a fost numit comedia-revelație a acestui an în teatrul internațional.

Pe Broadway, spectacolul s-a bucurat de susținerea unuia dintre cei mai mari regizori și producatori ai momentului, J. J. Abrams (Star Wars, Westworld, Mission Impossible – Rogue Nation, Star Trek), dar menționez și faptul că a câștigat o groază de premii, printre care și un trofeu "Laurence Olivier" pentru cea mai bună comedie.

"Cum să distrugi o piesă" este produs în România de WonderTheatre, companie de teatru de familie, creată de cei care s-au aflat în spatele unora dintre cele mai importante succese cinematografice și de televiziune din țară (California Dreamin’- Nesfârșit, Ai Noștri, Atletico Textila), și de Grand Cinema and More.

Foto ilustrativ

"The play that goes wrong" a fost declarată cea mai amuzantă piesă jucată vreodată pe Broadway, așa că avem mari așteptări de la ea.

Spectacolul (o piesă în piesă) va avea premiera pe scena sălii Epika din Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City, iar viziunea show-ului aparține regizorului George Dogaru.

"Cum să distrugi o piesă" aduce un mix de teatru de comedie, pantomimă și improvizație, "accidentată" de efecte de scenă spectaculoase și foarte amuzante.

Despre ce e vorba:

Vei urmări eforturile pline de încurcături ale trupei de teatru de amatori a Politehnicii din Cornley de a pune în scenă drama polițistă "Crima la Conacul Haversham".

Cum rezultă și din titlu, lucrurile nu merg tocmai bine și tinerii constată că a ajunge până la replica finală cu un spectacol nu e chiar cel mai simplu lucru.

Cu toate astea, actorii rezistă cu stoicism și umor avalanșei de dezastre și se străduiesc să ducă până la capăt piesa, spre bucuria publicului.

"Cum să distrugi o piesă"

Din distribuția piesei fac parte actori precum - Ada Galeș, Andreea Samson, Ilona Brezoianu, Andreea Mateiu, Vlad Logigan, Cătălin Babliuc, Pavel Bârsan, Răzvan Oprea, Angel Popescu, Andrei Mateiu, Bogdan Cotlet, Dan Rădulescu, Marin Grigore, Radu Micu, Adrian Anghel, Silviu Mircescu.

Scenografia este una spectaculoasă, iar efectele speciale folosite amintesc de parcurile de distracții. Arhitectul Petre Talea este în spatele acesteia, în timp ce Eli Damanakis a realizat costumele.

Premiera piesei are loc în zilele de 3 și 4 noiembrie; spectacolul durează două ore și are o pauză de 20 de minute. Ce zici, te tentează?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile