Summer Well are o nouă scenă, cu hip hop din Marea Britanie și România: Lady Leshurr, Little Simz și Subcarpați

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
Sursă foto: IDOL magazine

Summer Well va avea o nouă scenă, una total atipică pentru festivalul care până acum a adus pe afiș doar trupe indie rock. Scena Red Bull Music va fi una de hip hop, cu două nume din Marea Britanie și unul din România.

Este vorba de Lady Leshurr, Little Simz și proiectul „Culese din Cartier: Tot Satul”.

Lady Leshurr

Lady Leshurr e peste tot în ultimii ani, în mare parte datorită viralizării seriei sale de freestyle, Queen's Speech.

Leshurr s-a născut în Birmingham și și-a transformat pasiunea pentru poezie într-o carieră promițătoare în hip hop-ul britanic. Primul său mixtape a fost scos sub numele Lady L, la 14 ani.

Este o prezență scenică incendiară, iar concertele sale sunt show-uri memorabile. Va urca pe scena la Summer Well pe 11 august.

Little Simz

Little Simz scoate piese pe bandă rulantă de la 16 ani. A debutat în 2010 cu mixtape-ul Stratosphere. Mixul Black Canvas e cel care a adus-o pe blogul lui Jay Z în 2013, iar de aici a avut întreaga lume la picioare. Dizzee Rascal sau Kendrick Lamar sunt doar două nume grele care îi aplaudă talentul excepțional în 2015, când Simz face echipă cu ScHoolboy Q în turneul său Oxymoron din UK. În 2017, cântă în deschiderea Gorillaz în turneul lor Humanz Tour și lansează single-ul Garage Palace împreună.

E cu siguranță un concert de neratat (11 august).

Culese din Cartier - Tot Satul

Subcarpați revine pe scena Red Bull Music cu show-case-ul Culese din Cartier - Tot Satul. Un grup de prieteni care face muzică și care sapă adânc în moștenirea lăsată de cei care au locuit pe aceste meleaguri, indiferent de etnie sau de naționalitate.

Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Frații Grime, Fantome, Basska, Argatu’ și Moș Martin, Celula de Criză și Hanu’ cu Bragă - vor urca pe scena Red Bull Music duminică, pe 12 august, cu o producție specială.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile