Lenny Kravitz revine în România în 2019

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Lenny

Lenny Kravitz a fost pentru prima oară în România, în 2008, atunci când a susținut un show memorabil la București.

Artistul s-a simțit foarte bine la noi în țară, așa că s-a hotărât să revină - de data asta la Cluj, în mai 2019. Lenny se va afla pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, iar motivul show-ului este acela de a-și promova noul album - Raise Vibration.

Dacă ești fan, nu rata acest moment mișto; vei asculta piese noi lansate de muzician, dar vei dansa și pe clasicele hit-uri:

  • Are You Gonna Go My Way
  • If You Can͛t Say No
  • I Belong To You
  • Fly Away
  • American Woman
Lenny

Lenny Kravitz va începe turneul mondial pe 26 aprilie 2019. Pe lângă România, el va ajunge și în: Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria.

Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul.

Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, Raise Vibration devine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, "It’s Enough", s-a remarcat ca una din cele mai puternice compoziții ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global.

Cel de-al doilea single, "Low", pornește cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi și numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Considerat unul dintre cei mai proemineți muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depășit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă și statut social pe parcursul celor 20 de ani de carieră muzicală.

Scriitor, producător, vocalist și virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat câștigător al Premiului Grammy pentru categoria "Best Male Rock Vocal Performance" 4 ani consecutivi, deținând chiar recordul pentru categorie.

Lenny Kravitz

Pe lângă cele 10 albume ale sale care s-au vândut în mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a făcut trecerea și către industria cinematografică, cu roluri în filme precum "The Hunger Games: Catching Fire", "Precious" și "The Butler".

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se pun în vânzare pe data de 19 septembrie, miercuri, ora 11:00 pe lennykravitz.emagic.ro, eventim.ro și iabilet.ro. Mai multe detalii, pe site-ul oficial al artistului.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile