Există un loc de ieșit în București care arată ca suprafața colonizată a Lunii

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
1.5K
Tweet
Sursă foto: facebook.com/LineaClosertothemoon

În București există un loc care pare rupt dintr-un film SF. E genul de loc în care ar ieși Elon Musk ca să viseze la colonizarea Planetei Roșii, dar nu trebuie neapărat să fii pasionat de astfel de lucruri ca să fii surprins de felul cum arată acest loc.

De curând, terasa Linea / Closer to the Moon a fost amenajată ca o stație spațială (Moon Camp), cu domuri transparente și încălzite, pentru ca cei dornici să stea la terasă și pe timp de iarnă să o poată face liniștiți și să se bucure de panorama oferită de acest roof top, chiar și când temperatura de afară scade sub 0 grade.

De fapt, o sa fie și mai interesant când o să înceapă să ningă și o să se așeze primul strat de zăpadă.

În interior, sub terasa pe care chelnerii aselenizează pentru a aduce comanda clienților adăpostiți în domuri, localul arată așa:

Și, iată și cum arăta Linea / Closer to the Moon înainte de colonizare:

Acum știi unde să-ți duci partenerul la o cină romantică, pentru a-l lăsa fără cuvinte.

Mai trebuie să știi că Linea Space Station se deschide de marți până duminică de la ora 18:00. Din cele 16 module existente, 10 pot fi rezervate și 6 funcționează în regim walk-in.

Nu se fac rezervări pentru grupuri de 2 - 5 persoane, pentru acestea aplicându-se politica walk-in și vor împărți igloo-ul și cu alte persoane, because sharing is caring.

Rezervările se fac pentru grupurile de 6 -max. 10 persoane. De asemenea, rezervările vor funcționa în 2 seating-uri, primul între orele 18:00 - 21:00 și următorul 21:15 - ultimul client.

Pentru rezervări sau orice alte informații, 0757824298 este numărul la care trebuie să sunați.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile