Electric Castle rămâne fără unul dintre headlineri: London Grammar și-a anulat concertul

Gruia Dragomir

Story Finder
Share
Tweet
London Grammar // credit foto: Drew de F Fawkes (commons.wikimedia.org)

London Grammar era una dintre cele mai așteptate trupe de la Electric Castle 2018. Probabil că există mulți care și-au luat bilet doar ca să-i vadă live pe britanici. Din păcate, London Grammar nu va mai cânta în ultima zi de festival.

Trupa a anunțat că nu va mai putea susține concertul din cauza problemelor de sănătate ale solistei, Hannah Reid. Ea a suferit o intervenție chirurgicală, drept urmare concertul de la Electric Castle a fost anulat, dar și cel de la festivalul Colours of Ostrava (Cehia).

„Ne pare teribil de rău să anunțăm că, din cauza problemelor de sănătate, nu vom mai lua parte la festivalurile Colours of Ostrava, din Cehia, și Electric Castle din România. Ne simțim răvășiți că nu mai putem susține aceste concerte și nu vă putem vedea pe toți. Sperăm să avem ocazia pe viitor să cântăm pentru voi”, a transmis London Grammar.

Organizatorii Electric Castle au anunțat că își dau silința să găsească un alt artist sau o trupă care să fie headliner duminică, chiar dacă totul e pe ultima sută de metri.

Dacă ți-ai cumpărat bilet doar pentru London Grammar, pentru ziua de duminică, îți poți primi banii înapoi. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail pe adresa festivalului prin care să soliciți acest lucru, făcând dovada că biletul nu a fost utilizat.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile