De ce să participi la "Lumea din mânecă" - primul atelier de magie aplicată din România

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
29
Tweet
Lumea din mânecă lansare, foto by Camandu

Există magie în viața de zi cu zi, iar această magie aplicată poate avea efecte benefice asupra stării tale de spirit și chiar te poate ajuta să-ți faci prieteni noi.

Dacă te tentează ideea și vrei să ai o seară mega distractivă și interesantă, atunci poate vrei să participi la "Lumea din mânecă" - primul atelier de magie aplicată din România, organizat de iluzionistul Andrei Gîrjob.

Conceput ca o metodă de divertisment și relaxare pentru adulți, atelierul îți oferă posibilitatea de a învăța principii folosite în lumea magiei ce pot fi aplicate în viața cotidiană.

Seria de evenimente magice va avea loc la Point, în București. Eu deja am testat un astfel de curs, mi-a plăcut la nebunie și am povestit totul aici.

Lumea din mânecă lansare, foto by Camandu

Andrei Gîrjob (29 de ani) își propune să demonteze câteva dintre miturile care s-au format în jurul magiei și a magicienilor.

"În primul rând, magia nu este dedicată doar copiilor. Și adulții au nevoie, poate chiar mai mult câteodată, de doza lor de magie. Săptămânal întâlnesc zeci, chiar sute de oameni noi dintre care mulți au parte pentru prima dată în viața lor de magie și sunt fascinați de ce se poate face cu un pachet de cărți. Cu gândul la ei am ajuns aici", spune magicianul.

Primul atelier va avea loc pe 21 noiembrie, la Point - vei învăța efecte de magie pe care le poți aplica în viața de zi cu zi, în situații în care simți nevoia unui as în mânecă.

Lumea din mânecă lansare, foto by Camandu

"Să zicem că ești cu prietenii și vrei să le arăți că poți prezice viitorul 101% sau ți-ai propus nu mai plătești în pub. Să zicem că vrei să înveți cum să transformi un străin într-un prieten într-o secundă sau cum să faci rost de numărul de telefon al oricui. Pentru toți cei care vor să aibă parte de astfel de experiențe am creat «Lumea din mânecă»", spune Andrei.

În cadrul petrecerii de lansare a atelierului, a fost ridicată și o problemă de etică și anume dacă Andrei nu încalcă de fapt regulile nescrise ale comunității de magicieni:

Lumea din mânecă lansare, foto by Camandu

"Ca să fii magician nu este suficient să cunoști secretul. Astăzi oricine are acces la astfel de informații, internetul oferă aceasta posibilitate.

Dar magia nu este despre dezvăluirea secretelor. Magia presupune să muncești foarte mult ca să descoperi un secret din care să creezi ceva al tău. Începi cu un principiu, construiești o prezentare amuzantă, teatrală, poate chiar dramatică, ca să oferi povestea.

Magia presupune un act artistic cu care creezi un moment memorabil prin încărcătura emoțională pe care o oferi", spune magi.

Lumea din mânecă lansare, foto by Camandu

Seria de ateliere "Lumea din mânecă” face parte din școala de magie pe care magicianul o va lansa la începutul lui 2018.

Primul atelier al seriei are loc pe 21 noiembrie, la Point (strada General Eremia Grigorescu 10). Următorul atelier are loc pe 12 decembrie, în același loc.

Prețul participării la un atelier este 130 lei. Rezervarea se face pe mail la contact@andreigirjob.ro. Locurile sunt limitate. Mai multe informații pe pagina de Facebook a evenimentului.

Lumea din mânecă lansare, foto by Camandu

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile