Mai e puțin și începe TEDxBucharest 2018: tot ce trebuie să știi despre cea de-a 10-a ediție

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
TEDxBucharest

Dacă ești pasionat de discuții interesante, idei inedite și oameni cu povești demne de urmat, atunci nu trebuie să lipsești de la cea de-a 10-a ediție TEDxBucharest 2018.

Tema event-ului este Crossing Boundaries, iar numărul biletelor se micșorează pe măsură ce scriu acest material - în acest moment, mai sunt doar 50 de locuri disponibile.

Vineri, 30 noiembrie, și sâmbătă, 1 decembrie, începând cu ora 10:00 am, ești așteptat la Auditorium Pallady, unde TEDxBucharest va găzdui peste 750 de participanți.

Ești invitat să-ți depășești barierele emoționale, mentale și de percepție, alături de 24 de speakeri care te vor fascina. Uite care va fi programul pe cele două zile. Agenda completă o găsești aici.

TEDxBucharest

Vineri, 30 Noiembrie

10:00 - 11:00: Înregistrare participanți

11:00 – 12:45: Sesiunea 1: Emil Pantelimon, Steven D'Souza, Gabriel Hallevy și Dr. Tammy Nelson

12:45 - 14:15: Pauza de prânz

14:15 - 16:00: Sesiunea 2: Reprezentație de dans multimedia (Simona Dabija & Razvan Stoian), pusă în scena de Millo Simulov, David Mattin, Andrei Tudor, Enass Abo Hamed și Eugen Radescu

16:00 - 16:45: Pauză de cafea

16:45 - 18:00: Sesiunea 3: Ian Bradbury, Claudiu Miu, Andrew Chakhoyan and John Florescu

Sâmbătă, 1 Decembrie

10:00 - 11:00: Înregistrare participanți

11:00 - 12:45: Sesiunea 1: Laura Raetchi, Florin Stoican și Nadya Zhexembayeva

12:45 - 14:15: Pauza de prânz

14:15 - 16:00: Sesiunea 2: Lucian Constantinescu, Gregory Caremans, Alexa Valianatos și Tom London

16:00 - 16:45: Pauză de cafea

16:45 - 18:00: Sesiunea 3: Soundopamine & Aural Eye, Marius Ursache, Alyssa Carson și Avram Iancu

TEDxBucharest

Ultimii speakeri confirmați completează cu succes tema din spatele conferinței, "Crossing Boundaries", aducând pe scenă subiecte cu adevărat captivante:

TEDxBucharest
  • Tom London, iluzionist, magician și hacker, ce folosește tehnologia pentru momente spectaculoase
  • Enass Abo Hamed, fondatoare și CEO al H2GO Power, menționată de MIT în lista MIT Tech Review Innovators Under 35 Europe
  • Florin Stoican, președintele Asociației Parcul Natural Văcărești si unul dintre primii români incluși în calitate de Fellow în rețeua globala de inovatori sociali Ashoka
  • Soundopamine & Aural Eye, o experiență audio-vizuală specială co-creată in ideea depășirii granițelor dintre sunet și proiecții
  • Moment de dans contemporan multi-media, în înterpretarea dansatorilor Simona Dabija și Razvan Stoian, regizat de Millo Simulov

Biletele la eveniment, în valoare de 110 euro (pentru biletele de o zi), respectiv 180 euro (pentru biletele de două zile), îți oferă:

  • acces la peste 24 de discursuri și momente inspiraționale pe scenă
  • acces la aplicația de networking a evenimentului în care se regăsesc toți participanții și speakerii evenimentului
  • consumație gratuită în pauzele de interațiune din cadrul evenimentului, incluzând pauzele de cafea, prânz și un cocktail la finalul fiecărei zile de eveniment
  • interacțiune cu instalații multi-media si tehnologie de ultimă generație, precum și alte momente speciale pregătite de echipa evenimentului pentru a crea o experiență completă.

PS: Dacă încă nu ți-ai luat bilet, o poți face de aici.

Nu rata provocarea OVERACHIEVERS

În parteneriat cu 2Checkout, TEDxBucharest se lansează în căutarea acelor oameni speciali care vor să schimbe lumea cu ideile lor.

30 de burse de participare la eveniment vor fi oferite celor care-i conving pe organizatorii TEDxBucharest că sunt inspirați și dornici să schimbe lumea. Ei trebuie să aplice pe website-ul evenimentului, în secțiunea dedicată: www.tedxbucharest.ro/overachievers.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile