Melodiile astea sunt motivul pentru care abia așteptăm să ajungem la NEVERSEA

Share
Tweet
NEVERSEA Foto: Facebook/Neversea

A rămas mai puțin de-o săptămână până la cel mai mare festival pe plajă din România și parcă devenim tot mai nerăbdători cu fiecare zi care trece. Nu putem da timpul pe Fast-Forward până pe 5 iulie, dar putem face așteptarea mai plăcută ascultând cele mai tari melodii cu care ne va întâmpina plaja Modern din Constanța.

De la Armin van Buuren până la Scooter, NEVERSEA 2018 aduce pe litoralul românesc cele mai grele nume la care poți spera de pe scena internațională a muzicii electronice (și nu numai). Între 5 și 8 iulie o să petrecem pe nisip până nu mai știm de noi. Aș înșira aici toate piesele care vor răsuna în difuzoare, dar nu s-ar mai termina articolul, așa că-ți propun o selecție de 10 hit-uri geniale:

Armin van Buuren - I Need You

„România, ce bine e să fiu acasă!”, striga Armin pe Cluj Arena la Untold 2017. DJ-ul olandez s-a îndrăgostit de entuziasmul publicului român, iar anul ăsta a hotărât să viziteze și Constanța. Sperăm la încă un concert de 5 ore din partea lui, din care n-are cum să lipsească „I Need You”.

Aloe Blacc - Wake Me Up

Am fi dat orice să-l ascultăm pe Blacc cântând „Wake Me Up” pe instrumentalul lui Avicii, să vedem duoul ăsta live pe scena de la Modern, dar va trebui să ne mulțumim cu varianta acustică. E ocazia perfectă pentru un omagiu adus lui Avicii, cu blițurile tuturor telefoanelor de pe plajă aprinse și înălțate înspre cer.

John Newman – Love Me Again

Oricât de talentat ar fi John Newman și oricâte piese ar fi scos de la debutul său în 2012 pân-acum, tot „Love Me Again” rămâne piesa noastră preferată din discografia lui.

The Script – Hall of Fame

Irlandezii de la The Script vin pentru prima oară în România cu ocazia asta. Fanii o să-i întâmpine cu toată căldura posibilă, iar ei ne vor mulțumi cum știu mai bine: cântând, făcând un show memorabil. Când ajung la „Hall of Fame”, toată plaja ar trebui să cânte-n cor.

Alan Walker – Faded

Nu contează de câte ori am auzit „Faded” la radio sau de câte ori i-am dat „replay” pe YouTube – e imposibil să te saturi de piesa norvegianului. Ăsta se anunță a fi unul dintre cele mai mișto momente ale întregului festival.

AronChupa - I'm an Albatraoz

Când îl vezi pe suedezul Aron Michael Ekberg urcând pe scenă, știi că urmează să țopăi ca un nebun pe ritmul lui „I’m an Albatraoz” și că n-o să-ți mai poți scoate piesa din cap tot restul serii. Și nici n-ai de ce.

Axwell Λ Ingrosso - More Than You Know

„More Than You Know” rămâne până-n ziua de azi cea mai de succes piesă a duoului suedez și, implicit, cea care ne entuziasmează cel mai mult. Sigur că mai au și alte bijuterii prin repertoriu, dar pe-asta o așteptăm înainte de toate.

Jonas Blue - Perfect Strangers

Ce se mai poate spune despre piesa asta? E de ajuns să-i dai „play” clipului de mai sus și nu știu dacă mai ajungi până la finalul topului nostru. O să rămâi blocat într-un circuit infinit al replay-urilor.

Tujamo - Drop That Low (When I Dip)

Îți vine să crezi că „Drop That Low” are deja 2 ani de când a fost lansată? Parcă ieri am auzit-o prima oară... Ceva-mi spune că vom dansa pe hit-ul ăsta și peste 20 de ani, că n-ai cum să te saturi.

Scooter – Maria

Orice trupă care rezistă 25 de ani merită toate aprecierile noastre, mai ales că n-au stat degeaba în tot timpul ăsta. Scooter ne-a oferit de-a lungul deceniilor hit-uri pe bandă rulantă, dintre care amintim „Nessaja”, „Fire”, „How Much Is The Fish?” sau „Ti Sento”. Oricâte aș înșira, piesa pe care așteptăm cel mai mult s-o auzim live e (de departe) „Maria”. Valabil și pentru tine?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile