#NOIZZrecommends: ce facem weekendul ăsta pe litoral

Share
Tweet
Ce facem weekendul ăsta pe litoral

Dacă mergem pe mâna meteorologilor, weekendul ăsta ne așteaptă cer senin și căldură pe litoralul românesc. Bun, deci știm din start unde mergem. Întrebarea e: odată ajunși acolo, cum petrecem? Avem două sugestii.

Sunwaves Festival

În perioada 27 aprilie – 1 mai, Crazy Beach din Mamaia Nord devine sinonim cu SW21. Mai are nevoie de vreo prezentare? E evenimentul pe care zeci de mii de oameni îl așteaptă tot anul, un fel de Crăciun în miez de primăvară. Zeii muzicii electronice vor încinge atmosfera cu cele mai noi creații ale lor, non-stop, de joi până luni.

Foto: facebook.com/events/151994678636818

Unul dintre motivele pentru care nu ai voie să ratezi Sunwaves este Marco Carola. He’s back! Italianul a scris istorie în 2015 când, tot în România, a reușit performanța de a mixa încontinuu timp de 24 de ore. Un an mai târziu a fost cât pe ce să-și doboare propriul record, dar dificultăți tehnice l-au obligat să spună „stop” după 21 de ore. Îi ținem pumnii anul ăsta să petrecem mai mult de o zi întreagă pe Techno-ul lui.

Alți oameni mișto care ne așteaptă pe Crazy Beach sunt Amir Javasoul, Bill Patrick, Dewalta & Mike Shanon, Petre Inspirescu, Ricardo Villalobos... Știi ce? Sunt prea mulți ca să-i listăm pe toți. O poză face cât o mie de cuvinte, așa că poftim:

68 de motive să mergi la Sunwaves 21 (foto: facebook.com/SunwavesFest)

Vestea proastă: biletele în avans pentru SW21 s-au epuizat.

Vestea bună: poți cumpăra bilete direct de la intrare, pentru fiecare zi de festival.

Sunset Festival

Dacă n-ai chef de Mamaia și a doua ta casă e Vama Veche, pe 29 aprilie începe a treia ediție a festivalului Sunset. Subcarpați, Macanache, Vlad Dobrescu, E.M.I.L., DJ Oldskull, NoruNegru și Dru Klein îți dau întâlnire pe plajă la un eveniment dedicat exclusiv muzicii urbane.

Foto: facebook.com/sunsetfestival.ro

Așa că strânge-ți o gașcă faină, lasă toate grijile acasă și pornește cu încredere în aventura asta memorabilă. „You, me & the sea” este promisiunea festivalului. Atât îți trebuie pentru un weekend perfect.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile